16000 TL ekran kartı önerisi

spam

Decapat
Daha fazla  
16000TL'ye ekran kartı arıyordum ve MSI RTX 4060 TI GAMING X TRIO 8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu ekran kartını almaya karar vermiştim ama biraz araştırdıktan sonra 8 GB VRAM yüzünden 2K da kısa ömürlü olduğunu öğrenince almak konusunda emin olamadım. 2. seçenek olarak ise XFX RX 6800 Speedster Qick 319 RX-68XLALFD9 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ekran kartını düşündüm ama AMD ekran kartlarının soğutmanın yanında bazı problemleri olabileceği çoğu yerde geçiyordu karar veremedim. 16000TL'ye ekran kartı önerilerini bekliyorum, 2K da kullanacağım. Bütçeyi esnetemem.

6800 tercih edin. 8 GB VRAM 4060 Ti için yetersiz.

Ya da 4060 Ti'ın 16 GB versiyonunu bekleyebilirsiniz.

6800 tercih edin. 8 GB VRAM 4060 Ti için yetersiz.

Ya da 4060 Ti'ın 16 GB versiyonunu bekleyebilirsiniz.

Bu hafta cumayı bulmadan almam gerek.
Az VRAM'i olmasına rağmen DLSS 3.0 yüzünden NVIDIA cezbetmiyor değil ama DLSS 3.0 uğruna değer mi?

Bu hafta cumayı bulmadan almam gerek.
Az VRAM'i olmasına rağmen DLSS 3.0 yüzünden NVIDIA cezbetmiyor değil ama DLSS 3.0 uğruna değer mi?

İleride VRAM sıkıntısı yaşarsınız. 6800 alın geçin.

VRAM bakımından 6900 XT en iyi seçenek, ayrıca Zotac gayet iyi bir marka, tercih edebilirsiniz.

Eski nesil bir ekran kartı denildi 6900XT için, herhangi bir hata ile karşılaşır mıyım?

Son düzenleme:
Eski nesil bir ekran kartı denildi 6900XT için, herhangi bir hata ile karşılaşır mıyım?

Diğer sistem bilesenleriniz iyi ise bir hata ile karşılaşacağınızı düşünmüyorum. Ayrıca karşılaşsanız bile 5 dakikada çözebileceginiz bir hatadır kendisi. Eğer güncel kalmak istiyorsanız 4070'de tercih edebilirsiniz.

4070 kaç yıl gider 2K da, RX 6900 XT kaç yıl gider 2K da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…