16000 TL Gaming Laptop Önerisi

Bütçe
16000

WinstonWhite0

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2020
Mesajlar
30
Çözümler
2
Arkadaşlar selam, günlük işlerimi görebileceğim ofis, photoshop vs. ve oyun oynamak için bir laptop bakıyorum fakat karar veremedim. Bazen dışarda kullanacağım için dış görünüşü çok kaba olsunda istemiyorum. Şu an düşündüğüm laptop şu şekilde, ayrıyeten laptop almakta acele etmeli miyim? Malum fiyatlar artıyor acaba düşer mi diye beklesem mi ki diye de düşünmüyor değilim.

Önerecek arkadaşlara teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bozdan Teknoloji satıyormuş, bu siteden monitör almıştım ve herhangi bir sıkıntı çıkmadı ve hızlı bir şekilde gönderim yaptılar.
 
3050ti yerine 3060 daha tercih edilebilir ama acer markasından pek hoşlanmıyorum. Dış görüntüsü de çok hoşuma gitmedi açıkcası. Başka bir öneriniz var mıdır acaba? 1650 vs.
 
Arkadaşlar sanırım hp yi alacağım. Trendyolun iade koşullarını işleyişini falan bilmiyorum. En azından hepsiburada satıyor makineyi. Tercihim o yönde olacak gibi. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
 
Arkadaşlar sanırım HP'yi alacağım. Trendyol'un iade koşullarını işleyişini falan bilmiyorum. En azından Hepsiburada satıyor makineyi. Tercihim o yönde olacak gibi. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Hocam ekran karti 60watt yani güçsüz ve islemci 4cekirdek 16bin gerçekten verilmez ama hayirli olsun karar sizin nasıl olsa hocam.
 
Haklısınız. Aralarında büyük fark var. Biraz daha araştırma yapıyımda, olmadı belki hiç almam elimdekiyle idare ederim. Gerçekten bu fiyatlara 1 yıl önce neler alınırdı neler…
 
Haklısınız. Aralarında büyük fark var. Biraz daha araştırma yapayımda, olmadı belki hiç almam elimdekiyle idare ederim. Gerçekten bu fiyatlara 1 yıl önce neler alınırdı neler…

Maalesef hocam bu ülkede elinde para tutmiyacaksin aslında her şeyin istisnasiz fiyati artiyor...
aslinda fazla ağır oyun oynamiyacaksaniz 1650de tercih edebilirsiniz ama daha kısa ömürlü olabilir onuda belirtiyim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı