16000 TL İş İçin Laptop Önerisi

Kafan basmıyor mu? Çocuk günlük işler için taşımalık bir cihaz istiyor. Külüstür pili az giden şarjla birlikte dolaşması gereken bir laptop ile ne yapacak üstelik kaliteden söz etmiyorum bile.

Önerdiğim ürünlerin kalitesi yeterli. Sizin önerdiğinizin kalitesi de ahım şahım bir şey değil.

Ayrıca önerdiklerim külüstür değiller, yeni nesiller. İçlerinden birine külüstür diyeceksek sizin attığınıza diyebiliriz. MX450🤡
MacBook'tan bahsetmiyorum bile.

Ayrıca pil performansı beklentisi de yok konu sahibinin.
 
Gene Nitro'dan başka cıhaza bakmanıza gerek yok sanki? 2. el zaten alamıyormuşsunuz, uzatmanın ne anlamı var anlamadım, pil ömrü istiyorum diye birşeyde yok ortada.
Anladım hocam peki rtx 3050 ti ekran kartlı laptoplar ne kadar?
 
HP Pavilion 15-EC2056NT 68N71EA Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Pavilion gibi modeller var fakat TDP'si düşük performansı Nitro'yla denk denebilir, CUDA çekirdeğine vs ihtiyacınız varsa iş görür anca.
Peki hocam hangi modelin artıları daha fazla.


@erme @Artoria Pendragon
 
Peki hocam hangi modelin artıları daha fazla.


@erme @Artoria Pendragon

Victus 4*2 RAM'e sahip upgrade pahalıya patlar ve ekran sallanma sorunu biraz fazla var, onun dışında performansları aynı.
 
Hocam fiyatı cidden pahalı daha ucuza bu var tokatlar onu.

Her şey donanım olmamalı bence ben Lenovo i7 10. nesil rtd 2070'li laptopunu kullanıyorum ama plastik kasası resmen rezalet mesela. Cihazın kasası çok hafif bükülse dahi ekran donuyor kapatıp açman gerekiyor. İlla bazen bükmenede gerek olmuyor hafif kasasına bastırsan dahi gidiyor. Plastik kasalı cihaz o yüzden hiç önermiyorum. Birde acer, casper gibi markaları nedense sevemiyorum
 

Geri
Yukarı