16000 TL Laptop Önerisi

tentago

Kilopat
Katılım
26 Ocak 2015
Mesajlar
79
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selamlar! 3 boyutlu modelleme ve CAD gibi işlerin yanı sıra bolca oyun oynayan bir mühendisim. Evimde 1070'li bir masaüstü sistem mevcut ancak evde fazla bulunamamamdan dolayı bir dizüstü bilgisayar almaya karar verdim. Yaklaşık olarak 16.000 TL'lik bir bütçem mevcut.

İlk olarak aklıma Razer Blade geldi, ancak yurt dışından alma imkanım olsa bile garanti problem olacağından vazgeçtim. Bu kadar para veripte garantisi geçmeyen bir ürün almak istemiyorum. (Razer Amerika ile görüşmelerim sonucunda bunu öğrendim.)

Sonradan gördüğüm MSI GS75 aklıma yattı gibi. Tasarımı güzel, ince, hafif ve kuvvetli bir bilgisayar. Satın almadan önce sizlere de bir sormak ve fikirlerinizi almak istedim. Sizce MSI GS75 almalı mıyım?
 
Amazon.de'den alırsanız garantisi olabilir, ayrıca o kadar çok fiyat farkı var ki bence garantiye hiç gerek yok, tamir masrafı olsa bile daha ucuza gelir.

 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı