Pivot kullanıma ne kadar ihtiyacı var? O IPS panelin renk gamı daha yüksek olan VA/IPS/PLS monitörlere göre hiçbir avantajı yok.Bütçeyi çok az zorlarsan bu monitörü tavsiye ederim. IPS panel ve pivot kullanımı var.
ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync FHD Monitör Fiyatı - Trendyol
ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Pivot kullanıma ne kadar ihtiyacı var? O IPS panelin renk gamı daha yüksek olan VA/IPS/PLS monitörlere göre hiçbir avantajı yok.
Bu bayağı iyi hocam kötü yanı yok bunu alın bence.Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyat bandında rakipsiz, alternatifsiz bir monitör. Forumdan kaç arkadaş incelememi görüp aldı. Birkaç kişi dışında herkes çok memnum. Şiddetle tavsiye ediyorum almanızı. Kendim de kullanıyorum çok memnunum.
Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dell S2422HG monitör İncelemesi
Teknik Özellikler - VA panel. - 1500r kavis. - 1080p 165Hz 1ms MBR/4 ms GtG. -350 cd/m2 parlaklık. -2X HDMI 2.0 -1X Display Port 1.2 1X 3.5mm output Mağaza ve Kargolama Süreci ürünü n11/Techburada mağazası üzerinden 1479TL gibi bir fiyata satın aldım. Aldığım gün kargoya verildi 1.5 gün...www.technopat.net
Hocam pivot özelliğine ihtiyacım yok dediğim gibi oyun ve film için kullanıyorum sadece.
Hocalarım monitörü aldım kurulumunu yaptım ama nasıl çalıştırılacağını tam anlamadım.
Rica ederim hocam. Hayırlı uğurlu olsun. Monitör hakkındaki görüşlerinizi incelemeye yazarsanız yeni alacak arakadaşlara yeni bir perspektif vermiş olursunuz.
Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hocam bütçem 1500'dü Max zorlama payım yok başka bu monitörü 1430TL'ye aldım ölü pixel çıktı.
İade edin hocam.