165 Hz monitör 60 Hz görünüyor

HDMI olsa bile minimum 144Hz verir.

Evet öyle oluyordu, ilginçtir ki PC'yi normal her zmaan kullandığım gibi kullandım kapattım ve tekrar açtımm az önce ekranın bulanık olduğunu fark ettim ve Hz ise 60'a düşmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuna bakabilirsin.

Hocam hani uzun süredir kullandığım sistem ilk defa oldu çözüm bulamadım ya izledim şimdi ama benlik bir olay yok, demin kendim ölçeklendirme yaptım bulanıklığı bir tık daha götürdüm ama Hz hala 60 ve tam bir çözüm bulamadım.

Evet öyle oluyordu, ilginçtir ki PC'yi normal her zmaan kullandığım gibi kullandım kapattım ve tekrar açtımm az önce ekranın bulanık olduğunu fark ettim ve Hz ise 60'a düşmüş

Bilemiyorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Monitörünüzün ayarları ile alakalı olabilir mi acaba bir kurcalasanız?

Bilemiyorum ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Monitörünüzün ayarları ile alakalı olabilir mi acaba bir kurcalasanız?

Ayarları derken masaüstünden görüntü ayarlarına giriyorum ama bir çözüm yok ya 2K zaten çözünürlük onda sıkıntı yok Hz 60 da kaldı, bulanıklık hala var az da olsa.

Ayarları derken masaüstünden görüntü ayarlarına giriyorum ama bir çözüm yok ya 2K zaten çözünürlük onda sıkıntı yok Hz 60 da kaldı, bulanıklık hala var az da olsa

Çözünürlük 2K mı? 1920x1080'e çekip Hertz'e bakabilir misin?

Kablonuzun kasanın ekran kartı girişine bağlı olduğuna emin misiniz?

Kablonuzun kasanın ekran kartı girişine bağlı olduğuna emin misiniz?

Yani hep takılı olduğu yerde takılı tam olarak nereden bahsediyorsunuz?

Bu arada yaptığım ölçek ayarından sonra bulanıklık gitti ama Hz sıkıntısı devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…