Perzehfer Centipat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #11 Ekin2407 dedi: 20.000 liraya sistem topladıysan bence en az 3060Ti takmalısın o sisteme. 4GB mecbursa 1650 Super al. Genişletmek için tıkla... Hocam keyfe keder takmıyorum. Ekran kartı piyasasına bakarsak almak istediğim ekran kartı topladığım sistemle aynı fiyatta.
Ekin2407 dedi: 20.000 liraya sistem topladıysan bence en az 3060Ti takmalısın o sisteme. 4GB mecbursa 1650 Super al. Genişletmek için tıkla... Hocam keyfe keder takmıyorum. Ekran kartı piyasasına bakarsak almak istediğim ekran kartı topladığım sistemle aynı fiyatta.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 30 Mart 2021 #12 Perzehfer dedi: Hocam keyfe keder takmıyorum. Ekran kartı piyasasına bakarsak almak istediğim ekran kartı topladığım sistemle aynı fiyatta. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam anlıyorum ama yerinizde olsam şimdi kötü bir kart alırdım ileride piyasa düzelince güzel bir kartla değiştirirdim.
Perzehfer dedi: Hocam keyfe keder takmıyorum. Ekran kartı piyasasına bakarsak almak istediğim ekran kartı topladığım sistemle aynı fiyatta. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam anlıyorum ama yerinizde olsam şimdi kötü bir kart alırdım ileride piyasa düzelince güzel bir kartla değiştirirdim.