165 Hz'den 280 Hz'e geçmek mantıklı mı?

batuhandemir41

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
İmleci fazlaca hareket ettirmeye dayalı oyunlar (Osu, first person shooters) oynuyorsanız evet geçilebilir. Onun dışında çok ağır bir fark hissetmezsiniz.

Şu anda ASUS'un VG249Q1A modelini kullanıyorum ancak bu monitörü satıp üstüne biraz daha para ekleyip 280Hz olan VG249QM1a almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı?

Şu anki monitörüm: Amazon.com.tr

Almayı düşündüğüm monitör: ASUS Tuf Gaming VG249QM1A 23.8 Inç 270Hz 1ms Full HD G-Sync Uyumlu Fast IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR

Hocam FPS oyunlarını sık oynuyorsanız mantıklı ne kadar çok Hz olursa o kadar fazla verim alırsıniz.

Şuanda Asus'un VG249Q1A modelini kullanıyorum ancak bu monitörü satıp üstüne biraz daha para ekleyip 280 Hz olan VG249QM1A almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı?

Şu anki monitörüm: Amazon.com.tr

Almayı düşündüğüm monitör: ASUS Tuf Gaming VG249QM1A 23.8 Inç 270Hz 1ms Full HD G-Sync Uyumlu Fast IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
FPS oyunları oynuyorsanız FPS değerleri 300 civarındaysa kesinlikle geçilir hikayeli oyun oynuyorsanız çok da gerekli değil

İmleci fazlaca hareket ettirmeye dayalı oyunlar (osu, first person shooters) oynuyorsanız evet geçilebilir. Onun dışında çok ağır bir fark hissetmezsiniz.

Valorant oynuyorum.

FPS oyunları oynuyorsanız FPS değerleri 300 civarındaysa kesinlikle geçilir hikayeli oyun oynuyorsanız çok da gerekli değil.

Valorant oynuyorum 300-350 arası FPS alıyorum.

Aradaki farkı çok hissetmesiniz. Profesyonel seviyede FPS oynamıyorsanız gerek yok.

Arada internet kafeye gidiyorum ve orada 280 Hz monitörler var aradaki akıcılık farkı çok fazlaymış gibi geliyor bana evdekiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı