1650 için 1 yıldır yapılmayan sürücü güncellemesi performans sağlar mı?

asfaloth5

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ekran kartımı 1 yıldır güncellemiyorum. Battlefield5 gibi oyunlarda en düşük ayarlarda bile sabit 60 alamıyordum son dönemlerde. Ondan dolayı oyunu sildim. Şimdi ekran kartını güncelleyince performans artışı olur mu? Ona göre oyunu yükleyeceğim. Sistemim 1650, 8 çarpı 2 GB RAM i510300H.

Merhaba. Ekran kartımı 1 yıldır güncellemiyorum. Battlefield5 gibi oyunlarda en düşük ayarlarda bile sabit 60 alamıyordum son dönemlerde. Ondan dolayı oyunu sildim. Şimdi ekran kartını güncelleyince performans artışı olur mu? Ona göre oyunu yükleyeceğim. Sistemim 1650, 8 çarpı 2 GB RAM i510300H.

Belki evet belki hayır denemen lazım.

Neden güncellemiyorsunuz? Güncellemeye karşımısınız? Yükselir performans ama ne kadar bilemeyiz.

Ekran kartın eski değil ki neden gğncellemiyorsun? Eski kartlar bazen sıkıntı olabiliyor güncelleyince kendimden biliyorum ama 1650 yi güncellememen için hiçbir sebep yok. Güncelle faydasını görürsün.

Evet. En azından stabil 60FPS almaniz lazim BF5'te.
Ben mediumda 60FPS oynuyordum. Boyle şeyleri zamani geldiğinde yapmaniz sisteminiz icin en iyisi olur.
Şu siteden son sürücüyü indirebilirsiniz. Ayrica oyun fpsinizi sicaklik degerleri de etkiliyor olabilir ona da dikkat edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı