1650 için aktif HDMI to analog VGA dönüştürücü önerisi

Helioschwarz

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, GameGaraj'da Pollux 3T 10 sistemini alacağım(bazı özelleştirmeler yaptım)4200 TL tutuyor ama monitör e harcayacak bütçem yok. Monitörüm Samsung SyncMaster 932nw modeli. Monitör ile sistemi bağlayabileceğim iyi bir dönüştürücü tavsiyesinde bulunur musunuz?(monitör analog VGA)bir de şu var, alacağım sistemde ki ekran kartı Palit GTX 1650 gp OC (GDDR6).eğer bir sistem öneriniz varsa o da olur.

Selamlar, GameGaraj'da Pollux 3T 10 sistemini alacağım(bazı özelleştirmeler yaptım)4200 TL tutuyor ama monitör e harcayacak bütçem yok. Monitörüm Samsung SyncMaster 932nw modeli. Monitör ile sistemi bağlayabileceğim iyi bir dönüştürücü tavsiyesinde bulunur musunuz?(monitör analog VGA)bir de şu var, alacağım sistemde ki ekran kartı Palit GTX 1650 gp OC (GDDR6).eğer bir sistem öneriniz varsa o da olur.

Kötü.

Bende Inca'nın adaptörü var hatasız kullanıyorum Vatan'dan 100 TL'ye almıştım bende de SyncMaster 710v modeli var.

Bir sıkıntı olur mu sizce? 65 TL biraz tuzlu normalde ama uzun süre kullanacağım için normal.Birde yanında çıkan ses kablosunu kullanacakmıyım(Ses sistemim var ama kulaklık kullanıyorum)sıkıntı olur mu sizce?Teşekkürler cevaplayan herkese.

Son düzenleme:
Bir sıkıntı olur mu sizce? 65 TL biraz tuzlu normalde ama uzun süre kullanacağım için normal. Bir de yanında çıkan ses kablosunu kullanacak mıyım(ses sistemim var ama kulaklık kullanıyorum)sıkıntı olur mu sizce? Teşekkürler cevaplayan herkese.

Ses kablosu olmadan da çalışır, sorun olmaz.

Bir sıkıntı olur mu sizce? 65 TL biraz tuzlu normalde ama uzun süre kullanacağım için normal. Bir de yanında çıkan ses kablosunu kullanacak mıyım(ses sistemim var ama kulaklık kullanıyorum)sıkıntı olur mu sizce? Teşekkürler cevaplayan herkese.

Ben kulaklıkla kullanıyorum bir şey olmuyor dostum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı