Öncelikle sorularımı sıralayayım, dileyen bilgisi olduğu konuda cevap verebilir. Şimdiden teşekkür ederim.
1- Bu sistem için 75Hz monitör mü almalıyım yoksa 144 Hz mi? Oynayacağım oyunlar (PUBG, CS:GO, GTA V, BFV Warzone, vs).
2- Sistem için kasa ve PSU önerileriniz nedir? (500 Watt yeterli sanırım)
3- Sistem parçaları birbiriyle uyumlu mudur (şunu değiştirmelisin dediğiniz var mı?).
144 HZ monitorun tadini CS GO LOL gibi rekabetçi oyunlarda alirsiniz eğer oynuyorsaniz alinabilir.
500 Watt bana da yeterli gibi geldi ama daha bilgili birine sorup arttirabilirsiniz belki.
INNO3D markasinin kartlari hakkinda pek bilgim yok eğer kronik sorunlari yoksa sorun olmaz bence diğer parçalar da uyumlu birbiriyle.
Gigabyte GeForce GTX 1650 Super Windforce OC 4G 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
2- A320 yerine B450 tercih edebilirsin. Hem A320'ye göre daha kaliteli bir çipset, hem de birkaç yıl sonra anakart değiştirmeden Ryzen 5 3600'e geçme şansın olur.
Gigabyte B450M S2H 3600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
3- Belleklerde Corsair yerine Kingston tercih edebilirsin. Ryzen işlemciler ramlerde frekans hızını seviyorlar. 3000Mhz iyi, fakat 3200Mhz alırsan bal kaymak olur.
Kingston 16GB(2x8) Predator Siyah 3200mhz CL16 DDR4 Ram (HX432C16PB3K2/16) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
4- ADATA yerine Crucial BX500 240GB daha iyi bir tercih olur. Kendim kullanıyorum ve memnunum.
GTX1650 Super CS:GO hariç diğer belirttiğin AAA oyunlarda Yüksek / Ultra ayarlarda 70 FPS üstünü dahi göremeyebilir. Bu nedenle 75Hz bir monitör yeterli fakat... Kısa vadede ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorsan ya da alacağın 75Hz monitör ile 144Hz monitör arasındaki fiyat fark az ise, 144Hz al geç.
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun