1650 Super satıp 3050 alınır mı?

Para eklemeniz tabii ki gerekir.

Ayrıca Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olma riskiniz var. Binlerce insan RTX3050 stoğu bekliyor, hızlı olan alıp geçecek. Siz 1650 Super’i sattım para ekledim aldım diyene kadar stoklar bitebilir, elinizdeki karttan da olabilirsiniz.
 
GTX 1650S madencilik tarafında iş görmediği için para eklemen gerekir doğal olarak. RTX 3050 beklenenden düşük bir fiyattan çıkarsa diğer erkan kartları da ona göre fiyatlanacak. Sıfır RTX 3050 alabilen biri aynı fiyata neden GTX 1650S alsın öyle düşün. Fiyatları yakında öğreneceğiz.

Mantıken para eklemeden alınacak bir ürün olsa kim neden sizin 1650S inizi alsın o da gider 3050 alır. 3050 yaklaşık olarak 1660 performansı sergileyen bir kart yani 1650S'den biraz daha iyi. Fiyat için kahin değiliz fırsatçı Türk insanları ne yazarsa fiyat o olur. 1650'den ucuz olmasını beklemeyin.

Doğru hiç böyle düşünmedim. İllaki para eklemem gerekecek. Cüzi bir miktar olursa geçebilirim, çok kararsızım.

Para eklemeniz tabii ki gerekir.

Ayrıca Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma riskiniz var. Binlerce insan RTX3050 stoğu bekliyor, hızlı olan alıp geçecek. Siz 1650 Super'i sattım para ekledim aldım diyene kadar stoklar bitebilir, elinizdeki karttan da olabilirsiniz.

Evet hocam, eldeki karttan da oluruz bu GPU yokluk zamanında. :D
Şu an Zarar'da edebilirsin kâr'da size kalmış bu seçim.
Çok kararsızım.
Elin de varsa o para bugün kartı al. Elindeki kartı da satışa koy.
Öbür türlü stok kalmayabilir.
Maalesef hocam para yok. Satıp almayı düşünüyorum.
Oynadığınız oyun türleri neler? Derseniz ben Cs ve Valo tarzı oyunları oynuyorum. Bırakın bu kartla devam edin.
Valodan başka oyun oynamıyorum. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı