1650S 2X Twin vs RX580 Pulse 8 GB

Eğer çok yüksek çözünürlüklerde oyun oynamayı düşünmüyorsanız (Gerçekten yüksek çözünürlükler) 4GB bellek işinizi görecektir.

Eğer çok yüksek çözünürlüklerde oyun oynamayı düşünmüyorsanız (Gerçekten yüksek çözünürlükler) 4GB bellek işinizi görecektir.
teşekkür ederim herkese cevaplar için
bu arada alacağım 1650s twin x2 2-3 tane 1650s modeli var aralarında 200-300 tl fark var ben sanırım en düşüğünü alıyorum sıkıntı olurmu

teşekkür ederim herkese cevaplar için

bu arada alacağım 1650s twin x2 2-3 tane 1650s modeli var aralarında 200-300 tl fark var ben sanırım en düşüğünü alıyorum sıkıntı olurmu
Modeller arası farklar genelde hız ve soğutma farklılıklarından oluşuyor. Performans kısmında ana unsur ekran kartının işlemcisi. 1650S aldığınız sürece çok büyük değişimler olmayacaktır.

Yok yeni oyun gibi bir niyetim yok oynarsamda kesinlikle orta ayarda oynarım zaten çok oyun oynayan tip değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…