1650S yüksek FPS'e rağmen çoğu oyun kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

The PROFESÖR

Centipat
Katılım
14 Aralık 2019
Mesajlar
9
Arkadaşlar merhaba. Sistem özelliklerimi yazarak başlamak istiyorum çünkü daha rahat bir çözüm bulanabilir sanırsam.
  • Ryzen 3200G 3.60 GHz.
  • 16 GB Crucial RAM (2x8)
  • MSI A320-PRO anakart.
  • Gigabyte 1650 Super 4 GB DDR6.
  • 240 GB SSD HyperX.
  • Samsung 27 inç 144 Hz 1 ms monitör.

Arkadaşlar sistemim ve monitörümün özellikleri bu şekilde. Şu sıralar sadece Valorant oynuyorum ve bazen çok akıcı bazen ise çok kasma oluyor özellikle en çok yaşadğım olay ani FPS düşüşleri yani fight ortasında 40 olup bir anda 200 çıkıyor ve 200 olsa bile kasma hissiyatı veriyor yani 150-200 FPS'lerde aşırı kasma yaşıyorum. Bazen 250 oluyor o zaman çok akıcı oluyor. Her türlü yöntemi denedim olmadı. 8 GB RAM vardı 16 yaptım, her şeyi en düşüğe alıyorum keza hiç fark etmedi. Acaba işlemcim yetersiz mi kalıyor sizce sorun nedir? Aslında bu problem yoktu ne zaman NVIDIA GeForce Experience'dan güncelleme yapsam kasmalar oluyor. Güncelleme gelmeden önce çok iyiydi aslında bu kadar olmuyordu.
 
Valorant'ta RTX 2060'lı sistemimle ben bile o sisteme göre düşük FPS alıp 140 fpslerde kasıyor hissi alıyorum oyun bozuk galiba.
Bende sorun yok ama yinede optimizasyonu o kadar iyi değil.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı