1650S'e 800 TL’ye monitör tavsiyesi

bu arada IPS ye sıcak bakıyorum çünkü sistem güzel muhtemelen oyunları yüksek grafikte oynarım.
IPS nin ne gibi dezavantajları var öğrenmek istiyorum.

Sen benim alacağım GPU'nun 8 GB versiyonunu kullanıyorusun yorumun nedir?
Ben (4 GB kullanacağım)
Gecikme süresi düşük IPS ekranların fiyatı biraz tuzlu olabiliyor, onun dışında pek dezavantajı yok. Ben 1660 Super ile 75 Hz Philips 242V8A/01 model monitörü kullanıyorum, illa 75 Hz almak istiyorum diyorsanız bakabilirsiniz. IPS ekran olmasına ve fiyatına göre is görür. G-Sync açılıyor fakat cok sağlıklı çalıştığını söyleyemem.

@kino O 17. sayfaya denk geldim sanırım. 😅 Sürücü problemi yok ise kesinlikle 5500 XT tercih ederdim. 👍🏻

@muhtar abi kart güzel ben 4 ay önce almıştım her kuruşunun hakkını veriyor şu anda. Sorun çıkarmıyor, az güç tüketiyor, ısınmıyor, performansı güzel. Memnunum.

Sen 4 GB olanına bakıyorsun bana göre 1650 Super ile denk kartlar. Hangisinin fiyatı daha uygunsa onu alabilirsin bütçen için. Tercih senin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı