165Hz 2K vs 1080p 240Hz

Sroxy

Decapat
Daha fazla  
Sistemim: 4070 Super 12 GB, i5-14400F.

ASUS VG27AQZ 165Hz 2K.

ASUS VG27VQM 240Hz.

İkisini de ikinci el, garantisi devam eden, temiz olarak buldum. İkisi de 240Hz 7000 TL, 165Hz 6000 TL. Sizce hangisi mantıklı? Oynadığım oyunlar genelde her türden var: Rust, CS:GO, Fortnite, oynadığım günlerde oluyor. Hikaye temalı oyunlar da oynuyorum. Kararım ne yönde olmalı, sizce?

Rust, CS:GO, Fortnite, oynadığım günlerde oluyor. Hikaye temalı oyunlar da oynuyorum.
Monitör kalitelerinden bağımsız konuşuyorum, 2K 165 Hz seçimi daha doğru olacaktır. Monitörlerle ilgili bilgi sahibi kullanıcılar da bu açıdan yorumlarını yaparlarsa daha doğru olacaktır.

2K daha iyi olur sizin için. Ekran kartınızdan daha iyi verim alırsınız. Rekabetçi oyunlarda iddianız yoksa 2K alıp keyfinize bakın.
Normal bi oyuncuyum her türden oyunu oynarım bazen fps türü oyunlara takılırım rank kasarım bazen hikaye temalı oyunlara daha önce 165hz kullandım 240 hz ile tabiki bi fark olacaktır ama bu fark gözle görülür bi farkmı mesela 60 hz kullanan biri 144 geçince devrim gibi bi geçiş olur o kullanıcıya 240hz de aynı şey olurmu benim için mesela olmazsa tercihim 2k 165hz den yana olucak

Normal bir oyuncuyum her türden oyunu oynarım bazen FPS türü oyunlara takılırım rank kasarım bazen hikaye temalı oyunlara daha önce 165Hz kullandım 240 Hz ile tabii ki bir fark olacaktır ama bu fark gözle görülür bir farkmı mesela 60 Hz kullanan biri 144 geçince devrim gibi bir geçiş olur o kullanıcıya 240Hz de aynı şey olur mu benim için mesela olmazsa tercihim 2K 165Hz'den yana olacak

O kadar fark olmaz 2K candır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı