Kablo farkıdır yüksek ihtimalle.Ekranı 165 Hz de kullanıyordum ve sorun yoktu. Bugün bazen ekrana küçük çizgiler gelmeye başladı. 144 Hz de sorun olmuyor. Sebebi ne olabilir?
Bir kaç konu başlığına baktığımda ekranın tamamını kaplayan çizgiler hakkında konular vardı. Konunun farklı olduğunu belli etmek için öyle dedim.Kucuk cizgiler falan derken? Dediginiz tam anlasilmiyor, biraz daha spesifik olun lutfen. Bu dediklerinizden bakarsak sorun monitorde demekten baska bir sey gelmez elden. Monitorunuzun paneli biraz yipranmis ve saniyede 144 uzeri kare gostermeye calisirken zorlanip boyle kirmizi cizgiler gostermeye baslamis olabilir. Yok ben boyle olmasini istemiyorum diyorsaniz yapacak bir sey yok, yazilimda degil donanimda olan bir kusur bu. 144 Hz uzerinde kirmizi cizgiler olmadan kullanmak istiyorsaniz yeni monitor almaktan baska care yok.
Kabloların sürümü olur, kablolar her çözünürlük ve hz değerinde çalışamaz. HDMI veya DP, ne kullanıyorsanız kapasitesini araştırın bence.Bir kaç konu başlığına baktığımda ekranın tamamını kaplayan çizgiler hakkında konular vardı. Konunun farklı olduğunu belli etmek için öyle dedim.
Kablo yeni kötü bi markada değil 3 4 gün oldu ve bugün olmaya başladı hata bende monitör ile alakalı olduğunu düşünüyorum eski kasadada farklı sorunlar çıkarıyordu zaten. Belki bilmediğim bir şey vardır diye konu açmıştım.
Öyle olsaydı ilk günden çalışmaz mıydı? Hem sürümlerinde de bir uyuşmazlık yoktu.Kabloların sürümü olur, kablolar her çözünürlük ve hz değerinde çalışamaz. HDMI veya DP, ne kullanıyorsanız kapasitesini araştırın bence.
Bu bahsettiginiz kablo guc kablosu mu yoksa HDMI gibi bir goruntu kablosu mu?Bir kaç konu başlığına baktığımda ekranın tamamını kaplayan çizgiler hakkında konular vardı. Konunun farklı olduğunu belli etmek için öyle dedim.
Kablo yeni kötü bi markada değil 3 4 gün oldu ve bugün olmaya başladı hata bende monitör ile alakalı olduğunu düşünüyorum eski kasadada farklı sorunlar çıkarıyordu zaten. Belki bilmediğim bir şey vardır diye konu açmıştım.
Yeni olan hdmiBu bahsettiginiz kablo guc kablosu mu yoksa HDMI gibi bir goruntu kablosu mu?
Calismamazlik edecegini sanmiyorum ama goruntu bozukluguna sebep olabilir. Ote yandan monitor acikken kabloyu prizden cektiyseniz elektrik aniden kesildigi icin monitorde yaniklik olusmamis olsa da bir tur donanimsal soruna sebep olmus olabilir.Öyle olsaydı ilk günden çalışmaz mıydı? Hem sürümlerinde de bir uyuşmazlık yoktu.
Çalışmamazlıkdan kastım ilk günden arıza olurdu diye düşünüyorum. 1 gün önce ıslak mendille sildim sadece prize takılı değildi. PC kapalıydı. Sorduğunuz soruyu anlamadım.Calismamazlik edecegini sanmiyorum ama goruntu bozukluguna sebep olabilir. Ote yandan monitor acikken kabloyu prizden cektiyseniz elektrik aniden kesildigi icin monitorde yaniklik olusmamis olsa da bir tur donanimsal soruna sebep olmus olabilir.
Bu arada bu 144 Hz'e sabitleme ayarini monitorden mi yapiyorsunuz yoksa bilgisayardan mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.