sheanous
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- R5 5500, MSI 2x Ventus RTX 4060, Corsair Vengeance 16 GB x 2 (3200 MHz), Gigabyte B550 Gaming X V2, Crucial P3 Plus 1 TB
PC kapali/acik farketmez, monitorun genelde sag alt kosesinin oralarda monitoru kapatma tusu bulunur. Ona basarak monitoru kapattiktan sonra prizden cikarmaniz gerekiyor. Bataryasi/pili olmayan tum elektronik esyalar boyle yapilmali.Çalışmamazlıkdan kastım ilk günden arıza olurdu diye düşünüyorum. 1 gün önce ıslak mendille sildim sadece prize takılı değildi. PC kapalıydı. Sorduğunuz soruyu anlamadım.
Ekran ayarlarından yapıyorum ama şöyle. Normal 120 gösteriyo ama monitörde kabloda 165 destekliyo nvidia denetim masasından çözünürlük ekleyerek yapıyorum.
Kapatma dugmesinin yaninda baska tuslar da olur, onlarla monitorun direkt kendisinden ayar yaparsiniz. Oradan yapmadiniz yani, degil mi? Nvidia denetim masasindan 144 Hz yapinca bu cizgiler gidiyorsa, sorun ekran kartinizda. Surucu guncelleyin, GPU slota tam takilmis mi, sarkma falan yok mu kontrol edin. GPU guc kablosunun tam takildigindan emin olun.