1660 Super ETH madenciliği için UV yapılmalı mı?

Hocam bunun hakkında rehber yapar mısınız? Sanırım çoğumuz merak ediyoruz.

Hocam bu konuda rehber yapmak yeterli değil deneyerek kendi sisteminizde en stabil en yüksek MH/s ı yakalamak önemli. Sadece tüm kartların şöyle bir olayı var. Mesela 3060 Ti 200Watt güç tüketiyor fakat mining yaparken 120Watt güçle de 200 Watt güçle de aynı kazımı yapıyor. Memory clock yüksekliğinde ki stabiliteyi yakalamak sizin sisteminize kalmış sistemden sisteme değişkenlik gösterebilir.
 
Burada ki arkadaş benim bahsettiğim gibi gücü %65'e çekmiş yani 81 Watt. Daha sonra Memory clock a +950 vererek 30 MH/s i görmüş eğer ki bu değerlerde sistem bir süre sonra reset atmıyorsa siz de böyle yapabilirsiniz.

Hayır hocam voltaj vermediğiniz sürece en fazla kendini resetler bir zarar vermezsiniz.


Core clock azaltmanız veya yükseltmenizin MH/s etkilememesi lazım. Neden -250 yaptınız? Bir sebebi var mı? Merak ettim.
Coreclock'u düşürmek tüketimi de düşürüyor. Bu sayede power limit'i daha fazla düşürebiliyorum. Default ayarda bıraktığımda 2 3 saat sonrasında reset atıyor sistem.

Hocam bunun hakkında rehber yapar mısınız? Sanırım çoğumuz merak ediyoruz.
Maalesef bunun için yeteri kadar boş zamanım yok hocam, sormak istediğiniz soru varsa onları sormanız daha iyi olur.
 
Denemeleri kazım işlemi aktifken mi yapmalıyım?

Evet kazım anında yapın ki MH/s farkını görün zaten çok yukarı çektiğinizde sistem kapanacak. Eğer ki kapanmadan stabil bir yer yakaladığınızı düşündüğünüzde bırakın 2-3 saat içinde kapanmazsa stabildir. Kapanırsa daha da düşürmeniz gerekecek ki gün içinde kapanmasın.
 
Hocam 1660S'de VRAM sıcaklığını göremiyoruz. +1110 MHz VRAM'lere zarar vermez mi?
Benim de bu konu hakkında kaygılarım var fakat fanlar sabit %40 olarak ayarlı ve uzay sistem hava akışı iyi olan bir yerde. 52 53 derecelerde dolaşıyor GPU sıcaklığı. Ayrıca thermal throttling ibaresini de göremiyorum. Sistem yaklaşık 3 4 gündür açık ve sabit olarak 31.7 mhs alıyorum. Aşırı ısınsaydı bu değerleri göremezdim diye düşünüyorum. Ayrıca sistemdeki başka bir AMD kart da 55 derecede çalışıyor ve onun bellek sıcaklığı da 78 derece civarında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı