1660 Super R5 2600 sistemde yük altında görüntü gidiyor

alikrall

Hectopat
Ekran kartı GTX 1660 Super.
İşlemci Ryzen 5 2600.
Anakart ASUS Prime B450M K
RAM Corsair 8 GB tek kanal.
PSU Thermaltake 600W 80 Plus.

Sistem sorunsuz 4 aydır kullanılmaktaydı, geçen hafta uzun süre RDR oynadığımda bir anda fanlar aşrı sesli şekilde çalıştı görüntü gitti ama arka plandaki oyun sesi geliyordu.

Tozunu aldım, termal macunu ekran kartı ve işlemciye sürdüm ama bu sorun devam etmekte. İnternette YouTube vs sorun olmuyor ama yük altında fazla çalışmıyor. RDR PUBG vs. sorun nedir? Daha önce başına bu tarz bir olay yaşayan oldu mu?

@alikrall Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi?

@alikrall ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi?

Eve geçince deneyip tekrar yazacağım.

Ekran kartı GTX 1660 Super.
İşlemci Ryzen 5 2600.
Anakart ASUS Prime B450M K
RAM Corsair 8 GB tek kanal.
PSU Thermaltake 600W 80 Plus.

Sistem sorunsuz 4 aydır kullanılmaktaydı, geçen hafta uzun süre RDR oynadığımda bir anda fanlar aşrı sesli şekilde çalıştı görüntü gitti ama arka plandaki oyun sesi geliyordu.

Tozunu aldım, termal macunu ekran kartı ve işlemciye sürdüm ama bu sorun devam etmekte. İnternette YouTube vs sorun olmuyor ama yük altında fazla çalışmıyor. RDR PUBG vs. sorun nedir? Daha önce başına bu tarz bir olay yaşayan oldu mu?

Sorun PSU veya ekran kartından dolayı büyük ihtimalle. Sıcaklık derecelerini paylaşır mısınız?

Sorun PSU veya ekran kartından dolayı büyük ihtimalle. Sıcaklık derecelerini paylaşır mısınız?

CS'deyken baktım
İşlemci 50.
Ekran kartı 54.

@alikrall ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi?

Hocam şimde denedim 1 saat RDR 2 gine görüntü gitti fanlar hızlandı.

Son düzenleme:
@alikrall OCCT ile 3D Standart testi yapın. 10 dakika yeterli. Error Detection enable olmalı.

PSU için aynı yazılımla 10 dakika Power testi yapın.
3d de 7dk da aynı hatayı aldım görüntü gitti
@alikrall OCCT ile 3D Standart testi yapın. 10 dakika yeterli. Error Detection enable olmalı.

PSU için aynı yazılımla 10 dakika Power testi yapın.
fanlar hızlandı

Yeni konular

Geri
Yukarı