1660 Super sıcaklık değerleri

Buda furmark 10 dakika sonunda. Ama oyunlarda bir anda artıyor. Subnautica da bile 80 i geçiyor kart. Garantilik bir durum varmı acaba ?

Kışın 65 i görmüyordu...

Sıcaklıktan dolayı bozulursa garanti kapsamına girermi ?

Daha yeni sayılır ya kart, 7 ayda macun sorun olabilir mi ?
Benim 1660 super'de 7 aylık fakat bir macun sorunu tespit etmedim. Macun yenileme periyotlarını bir araştır istersen. Aşagıya bıraktıgım linkte 6:47 de Galax modelin sıcaklık degerlerini gösteriyor. Bir incele istersen.
 
Arkadaşlar teknik servisini arayıp sordum 97 dereceye kadar hiçbir sıkıntı yok dediler. Zaten bundan ötürü bozulursa garanti kapsamındaymış. Şuan gönlüm rahatladı rahaaat rahaaat oyuna gömülmeye devam. Konuyu kapatabiliriz yardımcı olanlara teşekkürler.
 
Merhaba herkese iyi sosyaller. Sistemim;
R3 3100, Galax 1660 Super, B450MS2H, 16 GB RAM, kasa ve PSU da bu; Dark Raider 500W 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDERP500) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

Kışın almıştım PC'yi hiçbir sıkıntı yoktu fakat son bir buçuk aydır falan ekran kartı sıcaklıkları yükseliyor. Yükte 82-83 dereceleri görüyor. Boşta 47 derece civarı. Önceki açtığım konudan sonra kasaya üç tane Arctic F12 taktım ekstradan, hala aynı sıcaklık değerleri. Birine soruyorum normal diyor birine soruyorum kart yanıyor diyor, ne yapacağımı şaşırdım, oyundan keyif alamaz oldum sıcaklık takip edeceğim diye. Beni aydınlatsın bilen biri.

Merhaba NVIDIA ayarlari optimumda ayarladiginizda 40 derecelerde olacak ama maksimum performans yaptiginizda guc fazla cekecegi icin bosta 50 dereceyi gorur ben PUBG'ta Max 62 dereceyi gecmedi oynadiginiz oyina gore sicaklik artar tabii fan 60 derecede caliscagi icin Max 70'i zor gorur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı