- Makaleler
- 4
Her şey burada. Oyunlarda videodaki gibi takılma var.
RAM ve HDD kaynaklıdır.
Aynen uçaktan atlarken ki takılmadan başka göremedim.Takılma göremedim bir tane uçaktan atlarken vardı ona da mikro takılma denilebilir.
Yok 16gb ram var. Videoda pek anlaşılmaz ama darboğaz değil.GPU %100 kullanılmıyor bu arada ve videoda pek takılma görmedim ama arka planda işlemciyi yoran bir şey açıksa kapatabilirsin ve sadece 8 GB RAM varsa sorun büyük ihtimal ondan.
Ama ekran kartı kullanım oranına bakarsanız takılma olduğu yerde dağ gibi çıkıp iniyor.O değerler normal hiçbir takılma gözükmüyor ama tahminim şu oyunun veya monitörün veya da ekranın Hertz değerleri aynı olmadığı için takılma varmış gibi oluyor çünkü vidoda takılma yok ve gayet akıcı. NVIDIA denetim masasına gir masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla kısmına gir orada ölçeklendirme ekran seç ve ardından yine o menüdeyken ekran hertzinin kaç olduğunu öğren ve o menüde allta yenileme hızını ekranınkiyle aynı yap.
Ekran kartı kullanım oranına bakın. Çıktığı zamanki yerlerde hep takılma oluyor.Aynen uçaktan atlarken ki takılmadan başka göremedim.
Videoda
2x8 16gbKaç GB RAM var?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.