1660 Super sistem Oyunlarda saniyelik takılmalar oluyor

O değerler normal hiçbir takılma gözükmüyor ama tahminim şu oyunun veya monitörün veya da ekranın Hertz değerleri aynı olmadığı için takılma varmış gibi oluyor çünkü vidoda takılma yok ve gayet akıcı. NVIDIA denetim masasına gir masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla kısmına gir orada ölçeklendirme ekran seç ve ardından yine o menüdeyken ekran hertzinin kaç olduğunu öğren ve o menüde allta yenileme hızını ekranınkiyle aynı yap.

GPU %100 kullanılmıyor bu arada ve videoda pek takılma görmedim ama arka planda işlemciyi yoran bir şey açıksa kapatabilirsin ve sadece 8 GB RAM varsa sorun büyük ihtimal ondan.
Yok 16gb ram var. Videoda pek anlaşılmaz ama darboğaz değil.
O değerler normal hiçbir takılma gözükmüyor ama tahminim şu oyunun veya monitörün veya da ekranın Hertz değerleri aynı olmadığı için takılma varmış gibi oluyor çünkü vidoda takılma yok ve gayet akıcı. NVIDIA denetim masasına gir masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla kısmına gir orada ölçeklendirme ekran seç ve ardından yine o menüdeyken ekran hertzinin kaç olduğunu öğren ve o menüde allta yenileme hızını ekranınkiyle aynı yap.
Ama ekran kartı kullanım oranına bakarsanız takılma olduğu yerde dağ gibi çıkıp iniyor.
Aynen uçaktan atlarken ki takılmadan başka göremedim.
Videoda
Ekran kartı kullanım oranına bakın. Çıktığı zamanki yerlerde hep takılma oluyor.
Kaç GB RAM var?
2x8 16gb
Şunu da eklemeliyim ki Gysnc açıktır.
AZ önce pubg de 30 fpsleri gördüm. Bu csgoda olmuyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı