1660 Super tavsiye edilen sürücü hangisi?

M.Y. Demir

Decapat
Katılım
24 Mayıs 2021
Mesajlar
124
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
NVIDIA'nın sitesinde mi sorun var, yoksa bende mi anlamadım. Önerilen veya en güncel sürücüleri aradığımda sürekli farklı sürümü gösteriyor. Yaşadığım sorunlar doğrultusunda NVIDIA'nın tavsiye ettiği sürücüyü kullanmam gerekiyor ama sürekli Google farklı bir sürüm gösterdiği için hangisinin tavsiye edildiğini bilmiyorum. En son sayfayı yenilediğimde 3 Haziran'da yayımlanan 466.63 sürümü gözüküyor acaba doğru mu?
Ek: Windows 10 64 bit.
 
Şu an için 466.47 stabil sürümünü kurun. Diğer sürümlerde mavi ekran ve kilitlenme problemleri olabiliyor.
Tavsiye edilen sürüm WHQL olarak belirtilir. Şimdiye kadar 466.47 sürümünde en az sorun yaşayan gördüm.
Peki sitedeki sorun neyden kaynaklı? Yani sürekli farklı göstermesi. En güncel sürüm olarak Nisan ayında çıkanı gösteriyor.
 
@BlackShadow kardeşim tavsiyen üzerine driveri yükledim ve gerçekten faydasını gördüm. cansın bana çok yardımcı oldu verdiğin bilgi. bundan ötürü sana çok teşekkür ederiyorum sağolasın. Vmware kullanırken son sürümlerin hepsi sanal kapatma hatası verdiriyordu. söylediğin eski sürümü yükleyince hata ortadan kalktı. Cansın sağolasın bilgi için.

Şu an için 466.47 stabil sürümünü kurun. Diğer sürümlerde mavi ekran ve kilitlenme problemleri olabiliyor.
ben bu sürümü yükledim ve gerçekten vmware programı sürekli hata verirken bu sürümü yükledikten sonra hata ortadan kalktı. bilgiyi veren kardeşime çok teşekkür ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı