1660 Ti düşük FPS problemi

frayed one

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 1660 Ti, Ryzen 5 2600 sistemimde CS:GO oyununda 90 ile 130 FPS arası alıyorum. En düşük ayarlarda 200-300 olması gerekmiyor mu? Ekran kartı kendini az kullanıyor sanırsam.

300 yapsan bile bir şey fark etmeyeceksin ki. 300 Hz monitörün olmadığına göre gerek yok. Diğer oyunlardaki sonuçlara bak.

Merhabalar, 1660 Ti, Ryzen 5 2600 sistemimde CS:GO oyununda 90 ile 130 FPS arası alıyorum. En düşük ayarlarda 200-300 olması gerekmiyor mu? Ekran kartı kendini az kullanıyor sanırsam.
Oynadığınız ayarları, arkada çalışan uygulamaları yazabilir misiniz? Bide bilgisayarınızın canlı değerlerini örnek : CPU ısısı, GPU ısısı gibi.

Bende öyle bir sisteme sahibim. Metro Exodus'u yüksek FPS'lerle oynamıştım. CS:GO denemedim aynı şekil PUBG LİTE'de aynı durum FPS'ler normal.

Bilgisayarınıza NZXT Cam yükleyip değerleri bizimle paylaşabilir misiniz?

R7 2700 ve 1660Ti var bende. Geçenlerde bir denemiştim CS GO ultra ayarlarda 170-190 arasında alıyordum. Düşük ayarlarda denemedim.
Bir sıcaklık değerlerinize bakın isterseniz ya da ekran kartı driver kaldırıp tekrar kurmanınız belki faydalı olabilir.

Bu tür düşük grafik isteyen oyunlarda ekran kartını kendisini çok kullanmadığını biliyorum,yanlış bilmiyorsam eğer. CSGO yerine yüksek grafikli bir oyunda denerseniz anlaşılır.

Son düzenleme:
300 yapsan bile bir şey fark etmeyeceksin ki. 300 Hz monitörün olmadığına göre gerek yok. Diğer oyunlardaki sonuçlara bak.
Ya adamın sistemi güçlü istediği performansı alamıyor sen diyosinki mönitörün hz si yetmiyosa anlamı yok. Sistem tam performans vermemesini sorun saymamamızmı gerek adamın 240 hz monitörü yok diye ilahisiniz.

Yanlış bilmiyorsam ekran kartı kullanımını Nvidia'nın Control Panelinden ayarlaya bilceğinizi biliyorum.

Ama önce Afterburner programını kullanarak değerlerinizi paylaşırsanız çözüm daha hızlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…