1660 Ti Phoenix fan hız ayarı nasıl olmalı?

Betaboy

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1660 Ti ph ekran kartım var oyunlarda ısınıyor, FurMark 5 dakikalık testte 89 derece gördü.
MSI Afterburner programında fan hızımın otomatik de ve boşta 27 olarak gördüm.
Sizce bu sorun hakkında ne yapmalıyım? Toz mu kir mi macun değişimi mi, fan hız ayarı mı?

1633455583001.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 1660 Ti ph ekran kartım var oyunlarda ısınıyor, FurMark 5 dakikalık testte 89 derece gördü.
MSI Afterburner programında fan hızımın otomatik de ve boşta 27 olarak gördüm.
Sizce bu sorun hakkında ne yapmalıyım? Toz mu kir mi macun değişimi mi, fan hız ayarı mı?

Eki Görüntüle 1181499
Bence siz undervolt yapın.

Garantisi devam ediyorsa yetkili servisten fan ve macun bakımı isteyebilirsiniz. Garanti bitmiş ise teknik bilginiz varsa kendiniz macun yenileme vs. yapabilirsiniz

Garantisi devam ediyorsa yetkili servisten fan ve macun bakımı isteyebilirsiniz. Garanti bitmiş ise teknik bilginiz varsa kendiniz macun yenileme vs. yapabilirsiniz
2 yıllık kasada macun değişmesi çok mu gerekli?
Fan temizliği ve termal macun yenilemesi yapman yeterli olacaktır. Fan hızı otomatikte kalsın.

2 yıllık kasada macun değişmesi çok mu gerekli?

Ph modeli zaten ısınan bir model bence pek bir şey yapmana gerek yok, yani normal ama yine arkadaşların dediğini yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı