1660 Ti R7 3750h laptop ne zaman performans düşüşü başlar?

alpglo

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. 3 aylık oyuncu laptopum var ve şu an performansı gayet iyi. Bu ne kadar böyle devam eder? Tahminen ne kadar sonra performans düşüşü başlar? Günde 15 saatten fazla çalışıyor ve bu sürenin yarısında oyun oynuyorum.
Sistem özellikleri:
HP Pavilion Gaming laptop 15.
1660 Ti Max-Q
16 GB RAM.
AMD Ryzen 7 3750h.
512 GB SSD.

Fanlar tozlanır, termal macun kurursa sorun yaşatmaya başlar veya diskinde yeterli alan olmazsa performans düşüşü olabilir. Bunlara dikkat edersen yıllar boyu sorun yaşamazsın.

Selamlar. 3 aylık oyuncu laptopum var ve şu an performansı gayet iyi. Bu ne kadar böyle devam eder? Tahminen ne kadar sonra performans düşüşü başlar? Günde 15 saatten fazla çalışıyor ve bu sürenin yarısında oyun oynuyorum.
Sistem özellikleri:
1660 Ti Max-Q
16 GB RAM.
AMD Ryzen 7 3750h.
512 GB SSD.

Eğer düzenli bakıma gönderip kaliteli bir virüs programı kullanırsanız siz yeni bir laptop alana kadar gider.

Selamlar 3 aylık oyuncu laptopum var ve şu an performansı gayet iyi. Bu ne kadar böyle devam eder? Tahminen ne kadar sonra performans düşüşü başlar? Günde 15 saatten fazla çalışıyor ve bu sürenin yarısında oyun oynuyorum.
Sistem özellikleri:
1660 Ti Max-Q
16 GB RAM.
AMD Ryzen 7 3750h.
512 GB SSD.

6 ayda termal ped termal macun fan temizliği Windows bakımı yaparsan hiç performans kaybı net yaşammasın kardeşim bilgine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı