1660 Ti sistemde Valorant'ta 140 FPS sabit oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

Emre_TK

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb ddr4
SSD veya HDD modeli
500 gb ssd
Ekran kartı
gtx 1660 ti
İşlemci
intel i7 10. nesil
Merhaba, benim laptop Valorant'ta en düşük ayarlar da da en yüksek ayarlarda da 120-140 FPS arası veriyor. V-Sync kapalı, ekran kartı ayarlarından FPS kısıtlama büyük ihtimal kapalı.
Nedeni nedir?

Sistemine göre aldığın FPS değerleri normal geldi bana. Ben 4060 ve Ryzen 7 7840HS işlemcili laptopta 250 FPS civarı alıyorum.

Arkadaş en yüksek ve en düşük ayarlarda aynı FPS'i aldığını söylemiş bu normal olabilir mi?

Bilgisayardan bilgisayara değişiklik gösterirmi bilmiyorum ama kendi bilgisayarımdan söylemem gerekirse yüksek ile düşük grafik ayarıları arasında FPS de çok fazla oynadığını görmedim.

Alakası yok hocam düşük değerler. 1660 Super ve R5 2600 sistemimde 250 aşağısına düşmüyor.

Arkadaşın bilgisayarı laptop ve seninki masaüstü bilgisayar. Masaüstüyle karşılaştırmak pek akıllıca olmaz. Çünkü bu 2 tür bilgisayarın mimarileri farklı.

Bilgisayardan bilgisayara değişiklik gösterirmi bilmiyorum ama kendi bilgisayarımdan söylemem gerekirse yüksek ile düşük grafik ayarıları arasında FPS de çok fazla oynadığını görmedim.

Arkadaşın bilgisayarı laptop ve seninki masaüstü bilgisayar. Masaüstüyle karşılaştırmak pek akıllıca olmaz. Çünkü bu 2 tür bilgisayarın mimarileri farklı.

Pardon ben masaüstü diye görmüştüm laptopmuş.

Geri
Yukarı