Katyperrry
Decapat
Arkadaşlar Xigmatek kasa alınır mı? Yada önerisi olan yalnız kasa Vatan'dan olacak, öneriler lütfen Vatan'dan olsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende venom x var çok sağlam camı ve kasası ver bence tek dezavantajı fanları sesli çalışıyor.Ben şahsen Xigmatek kasaları pek önermiyorum. Nedenine gelince kasalarının şasisi çok sağlam gelmiyor.
Neden özellikle Vatan'dan satın almak istiyorsunuz? Vatanda çoğu parça gereksiz pahalı satılıyor ve kendi yaptıkları hatayı bile kabullenmiyorlar. Bu forumda olmuştu bu olay herhalde Facebookda olabilir tam olarak hatırlamıyorum ama, bir arkadaşımız Vatan'dan bilgisayar alıyor. Bilgisayarda kurulu olarak geliyor evine orada kurulum yapılmış. Adam bilgisayarın kasasını felan açıyor hani herşey doğru yerindemi işte birşey olurda başına kalır parası yanar felan, gelin görün ki işlemciye termal macunu süren adam nasıl sürmüşse macun işlemciden RAM slotlarına kadar akmış. Bunu gören adamda gidiyor Vatan'a tabiiki ama ne oldu dersiniz? KULLANICI HATASI. Şaka gibi dimi ? Daha bilgisayarı çalıştırmamış adam kasayı açmış bir göz atmış sadece, RAM slotlarına kadar macun akmış ve kullanıcı hatası diyorlar kendi yaptıkları hatayı üstlenmiyorlar. Harbi çok değişik bir firma bu Vatan Computer ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.