TD500 varmış hocam. İlginç. Benim iki fanlı önü yarı mesh olan kasada bile ''Windforce'' model 80'i geçmiyor. Windforce Dual'den daha sorunlu birde.Kasanızın hava akışı kötü olabilir, model belirtirseniz iyi olur.
O soğutucular genelde eski kartlar için oluyor. Bu yüzden 1660 Ti ile pek değişiklik olacağını sanmıyorum.
Asus Dual 1660 Ti Undervolt Nasıl Yapılır?
Yardımcı olur belki.
Bu arada egzoz soğutucu yok mu kasada?
TD500 varmış hocam. İlginç. Benim iki fanlı önü yarı mesh olan kasada bile "Windforce" model 80'i geçmiyor. Windforce Dual'den daha sorunlu bir de.
Rica etsem müsait olunca fotoğraf atabilir misin yanlış bir şey yapmak istemiyorum daEvet bende de TUF olanı var maalesef ısınan modeller. 85 dereceye kadar normal bir sıkıntı olmaz ama 88 çokmuş. Afterburner ike clock MHz'yi - 75 yapıp curve editorden 900mvtan itibaren 1850 MHz'ye düşürün bütün frekansları. Maksimum 75 derece oluyor bu ayarlarla. Fan ayarlarını da 70 dereceden sonra %80 %90 olacak şekilde ayarla. PC başında olmadığım için fotoğraf atamıyorum atabilir misin fotoğrafı yanlış bir şey yapmak istemiyorum
Rica etsem müsait olunca fotoğraf atabilir misin yanlış bir şey yapmak istemiyorum da.
tamamdır çok teşekkürler ilgilendiğin içinTamam 2-2.30 saate atabilirim.
Önce 1. resimdeki işaretli curve yazan yere tıklayıp -75 yaz ve enterla. Daha sonra CTRL+F yap 2. resimdeki editör açılacak. Grafikte eğim olan noktadan itibaren sonrasındaki bütün noktaları 1850 MHz'ye çek ve kapat. Daha sonra soldaki ayarlar butonunundan Afterburner ayarlarına girip fan bölümüne geç. Kullanıcı ayarlarlı ayarlı kutusunu seçip 3. resimdeki fan ayarlarını gir. Uygula ve tamam dedikten sonra. Afterburner'da kaydet butonuna tıklayıp 1-2-3-4-5 herhangi birine kaydet. Sonra da kaydettiğin profile tıklayıp uygula butonuna bas Afterburner'ın. Bu kadar. Sonrasında fan ayarlarını kendine göre değiştirebilirsin.
Önce 1. resimdeki işaretli curve yazan yere tıklayıp -75 yaz ve enterla. Daha sonra CTRL+F yap 2. resimdeki editör açılacak. Grafikte eğim olan noktadan itibaren sonrasındaki bütün noktaları 1850 MHz'ye çek ve kapat. Daha sonra soldaki ayarlar butonunundan Afterburner ayarlarına girip fan bölümüne geç. Kullanıcı ayarlarlı ayarlı kutusunu seçip 3. resimdeki fan ayarlarını gir. Uygula ve tamam dedikten sonra. Afterburner'da kaydet butonuna tıklayıp 1-2-3-4-5 herhangi birine kaydet. Sonra da kaydettiğin profile tıklayıp uygula butonuna bas Afterburner'ın. Bu kadar. Sonrasında fan ayarlarını kendine göre değiştirebilirsin.
Tamamdır çok teşekkürler ilgilendiğin için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.