2000 liraya Palit'in 1660 Super ekran kartını alması daha mantıklı olur bence bazı oyunlarda FPS farkı bile yok taş çatlasa belli başlı oyunlarda 5FPS falan fark oluyor.
5000 serisi AMD kartları problemli, arkadaşlar hala anlayamıyor ne yazık ki. Sürücüyle uğraşırım, iki bin küsur para verip sorunlarla boğuşurum diyorsanız alın. 1660S için ise Ventus modelinin soğutması da gayet yeterli, Gaming X almak zorunda değilsiniz.
5000 serisi AMD kartları problemli, arkadaşlar hala anlayamıyor ne yazık ki. Sürücüyle uğraşırım, iki bin küsür para verip sorunlarla boğuşurum diyorsanız alın. 1660S için ise Ventus modelinin soğutması da gayet yeterli, Gaming X almak zorunda değilsiniz.
Ben performans testlerine bakıyorum. 5600XT, RTX 2060'la aynı performansı veriyor. Bazılarında problem çıkıyor diye asla öneremicek miyim?
Madem 5000 serisi AMD kartları problemli, sorunlarla boğuşuyoruz, oylama yapılsın forumda yasaklansın. Birdaha da önermeyeyim. Şu yorumunuzla tüm 5000 serisini öldürdünüz. Kimse almasın madem bu kartları. Çünkü ben de istemem sorunlu ekran kartlarını tavsiye etmeyi.
AMD, ekran kartlarında bu sorunları çözene kadar AMD kart almayın. Net. Adamlar yıllardır Sapphire gibi en düşük kalite kart üreten firma ile çalışıyor, bir türlü kalite çıtasını artıramadı. Ağustos'ta 10 yılımı doldurucam sadece burada, 10 yıldır AMD ekran kartlarında siyah ekran sorunu var. AMD bu sorunu çözene kadar AMD ekran kartı almayın. Ahan da söyledim. Oh be.
Düzenleme: 66.000. mesajım AMD ekran kartı almayın oldu. Vay canına...
Benim de en çok kafamda şüphe uyandıran o dandik 1660 Ti alıp ısınma sorunlarıyla uğracağına,
Sağlam 1660S alıp rahat rahat takıl diyor çoğu arkadaşım ve okuduğum çoğu yerdeki arkadaşlar.
İlgin ve bilgin için teşekkürler.