Çözüldü 1660S GTA 5 FPS Düşüklüğü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Rikaf Adam

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
Asus Rog Strix Gtx 1660 Super
İşlemci
Ryzen 5 3500X
Yüksek ayarda 100 FPS sorunsuz oynayabiliyordum, NVIDIA'nın optimizasyonunu denedim beğenmeyip tekrardan yüksek ayarlara çektim fakat bu sefer ara sıra 40-50 FPS'e düşüyor. Önceden 100 FPS sabitken şu an 85-95 arası bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam önceden kullandığınız ayarları tam hatırlıyor musunuz? Muhtemelen ondan kaynaklanıyordur eski ayarlarınıza tam anlamıyla dönmeniz lazım.

Çözünürlük kaçta oynuyorsunuz ek olarak MSAA kapalı mı açık mı? MSAA kapatıp dener misin?
Hocam önceden kullandığınız ayarları tam hatırlıyor musunuz? Muhtemelen ondan kaynaklanıyordur eski ayarlarınıza tam anlamıyla dönmeniz lazım.

Çözünürlük kaçta oynuyorsunuz ek olarak MSAA kapalı mı açık mı? MSAA kapatıp dener misin?

Çözüm

Maalesef hocam eski ayarları tam hatırlamıyorum, MSAA açıkmış kapatıp denedikten sonra dönerim teşekkürler.

Hocam oldu çok sağ olun.
Oldu mu hocam? O tiksinç GeForce Experience çoğu oyundaki ayarlarımı bozdu.
Düzeldi hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı