17.000 TL bütçe ile oyuncu bilgisayarı

Bu bütçe ile 4-5 yılı bırakın 2 yıl anca götürür. Her sene grafikler daha çok iyileşiyor yeni bir ekran kartı ve işlemciler çıkıyor.

Hocam ben genellikle oyunları Ultra ayarlarda değil medium ile Low arası oynarım DLSS ve FSR teknolojileride var onları da açarım.

Gençer Gaming güvenilir dostum. PSU'yu 1K daha verip FSP 700W seçin 16.949 TL olacak. Alın.

Xigmatek PSU kullanan yakınım var ve sessiz verimli çalışıyor diyor özelleştirebilir kısmından ID-Cooling'in soğutmasını alacağım 17.124 lira ediyor.

Yeni nesil oyunlar oynamayan birisi ise rahatlıkla götüren var.

Zaten basit indie oyunlar 100 liradan başlıyor.

Son düzenleme:
Drop yaşanmaz, sadece ekran kartı mevcut potansiyelinde sunması gereken FPS değerini CPU'nun yeterliliği kadar daha sınırlı bir durumda veriri.

Ama drop, donma vs. olmaz.

Kutusu açık bir bileşen alamam maalesef.

Selam. Yeni bir PC alacağım bütçem 17k hazır masaüstü beni 4-5 yıl götürecek güzel bir PC almak istiyorum ama güvenli bir siteden alacağım. Gençer Gaming'den RX 7600 ekran kartlı PC görmüştüm ama "Gençer Gaming güvenilir değil" başlıklı yazı görünce vazgeçtim. Önerileriniz nelerdir?

Hocam tavsiyem ekran kartını 2.el al diğer parçaları sıfır al çok para kalır cebine.

Hocam ben genellikle oyunları Ultra ayarlarda değil medium ile Low arası oynarım DLSS ve FSR teknolojileride var onları da açarım.

Xigmatek PSU kullanan yakınım var ve sessiz verimli çalışıyor diyor özelleştirebilir kısmından ID-Cooling'in soğutmasını alacağım 17.124 lira ediyor.

Zaten basit indie oyunlar 100 liradan başlıyor.
E tamam hocam götürür sizi 3060'lı sistem 3 4 yıl bakımlarını aksatmaz iseniz 5 yıl bile götürebilir. Ardından ne olur bilemem. Artık o zaman alırsınız 4090 ve ya çıkarsa 5000 serisi.

Hocam tavsiyem ekran kartını 2.el al diğer parçaları sıfır al çok para kalır cebine.

Maalesef ailem 2. el güvenmiyor ama yarın soracağım eğer temiz bulursam aldırmayı ikna edersem aldıracağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı