17.000 TL Masaüstü Bilgisayar Toplama

SunShine0

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X 3.4GHZ 36MB AM4 65W
Biostar B550MH 4000Mhz OC S+V+GL DDR4 AM4 (mATX)
Inno3D RTX4060 Twin x2 OC 8GB 128Bit GDDR6
GSKILL RipjawsV 16GB (2x8) Siyah 3200MHz DDR4 CL16
Ben kendime gaming PC toplamak istiyorum. Butcem 17.000 TL RTX 2080 Ti bir sistem olursa sevinirim. Bu arada renderlikla da ugrasiyorum islemci Ryzen serisinden olursa sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
14 yaşındasın ve 17.000₺’lik bütçen var? Hiç inandırıcı gelmedi ne yalan söyliyim.
Bu cocugumun hesabi ondan yazmak zorunda kaldim...
"Renderlik" mi? Şakasın galiba. Ona "render ile" denir. Tamam hayali sistem istiyorsun bari düzgün iste. Hadi hayali değil, render ile uğraşmadığın da belli, niye yalan? Direk Ryzen istiyorum de geç.
Aceleyle yazmak zorundaydim bir defa daha dile getiriyorm..."bu cocugumun hesabi yeni hesap acmak icin vaktim yoktu".

2 çocuk sahibi biri 17 bin TL'ye "gaming" PC toplayacak. Üstelik "renderlik" yapacak. İnanayım mı bilemiyorum.
Kardesim yani anlamiyorsan konusma.. bide 2 cocuk sahibi oldugumu nerden biliyorsun. cocugum bu siteyi onerdi bende zaten kendime sistem ariyorum. Bir bakayim dedim sizden tavsiye almak istedim,pek anlamiyorum bu gibi seylerden,yardimci olirsaniz sevinirim...

Kardesim yani anlamiyorsan konusma.. bide 2 cocuk sahibi oldugumu nerden biliyorsun cocugum bu siteyi onerdi bende zaten kendime sistem ariyorum. Bir bakayim dedim sizden tavsiye almak istedim,
Profil fotoğrafınızda abi kardeş 2 kişi bulunuyor farkındaysanız. Ayrıca madem babasınız. Sadece oyun için 17000 TL'ye bilgisayar mı toplayacaksınız? Benim abim 10000 TL'ye düşünüyordu. (Yazılım mühendisliği öğrencisi.) Forumdakiler alma dedi gittik Macbook aldık. 17 Bin TL'ye bilgisayar toplayacağınıza çocuğunuzun eğitimi için harcayıp adam olmasını sağlayabilirsiniz (Tabii 14 yaşında bir kişi bunu düşünemez.)
Ha "hayali" diye belirtseniz en azından insanların vaktini çalmasınız. Eğer gerçekten baba iseniz de yazık edersiniz o kadar paraya. Az para mı 17 bin?

Son düzenleme:
Profil fotoğrafınızda abi kardeş 2 kişi bulunuyor farkındaysanız. Ayrıca madem babasınız. Sadece oyun için 17000 TL'ye bilgisayar mı toplayacaksınız? Benim abim 10000 TL'ye düşünüyordu. (Yazılım mühendisliği öğrencisi.) Forumdakiler alma dedi gittik Macbook aldık. 17 Bin TL'ye bilgisayar toplayacağınıza çocuğunuzun eğitimi için harcayıp adam olmasını sağlayabiliriz (Tabii 14 yaşında bir kişi bunu düşünemez.)
Ha "hayali" diye belirtseniz en azından insanların vaktini çalmasınız. Eğer gerçekten baba iseniz de yazık edersiniz o kadar paraya. Az para mı 17 bin?
Kardesim k.b ben pcmi topladimda dunyada maddi durumu cok iyi insanlar var... ama sistemi birine danisacagim bende mimarim... bi arkadasima basvuracagim bu konuda baktigin icin tesekkurler zamaninkzi aldiysamda k.b ve forumu ogluma birakiyorum iyi geceler...

Kardesim k.b ben pcmi topladimda dunyada maddi durumu cok iyi insanlar var... ama sistemi birine danisacagim bende mimarim... bi arkadasima basvuracagim bu konuda baktigin icin tesekkurler zamaninkzi aldiysamda k.b ve forumu ogluma birakiyorum iyi geceler...
Sistemi satın aldınız mı? Almadıysanız liste oluştururum. Monitör, klavye, mouse vs dahil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı