17.000 TL programlama ve iş için uzun ömürlü laptop tavsiyesi

hocam daha Türkiye de satışta görmedim lakin bu gün karşılaştım güzel bir model gibi duruyor Swift X

Varsa ilgilenen, takip edenler ya da sonra okuyacaklar için güncelleme: Büyük bir umutla sonuna kadar izlediğim WWDC 2021 (yeni MacBook açısından) boş çıktı. Bir aya yeni bir MacBook modeli çıkacağını da sanmıyorum. Şu anda tercihim M1 MacBook Pro'dur. Bir ay içerisinde çok farklı bir gelişme olmadığı sürece M1 MacBook Pro 16 GB alacağım. Yorum yazarak yardımcı olmaya çalışan herkese tekrar teşekkür ederim.

Isınma sorunlu.

Kötü kasa.

Doğru karar hocam. Hem hafif oyun ihtiyacınızı görür hem de istediğiniz özelliklere uyuyor.

Hocam da RTX 3060 ekran kartı GTX 1650'den güçlü niye böyle bir şey diyorsunuz ki?

Hocam da RTX 3060 ekran kartı GTX 1650'den güçlü niye böyle bir şey diyorsunuz ki?

Kesinlikle daha güçlü. Ama benim grafik kartıyla pek işim yok. RTX gibi bir kart olursa kullanmadığım halde ısınma, fan sesi gibi durumlara gereksiz şekilde maruz kalacağım diye istemiyorum. Onu belirtmek istemiştim. Yoksa RTX 3060 çok güzel bir ekran kartı.

Sadece ses için 3060'dan mı vazgeçeceksiniz? Tavsiyem geçmeyin çünkü teknolojinin nereye geldiği belli değil.

MacBook iş için kurulmuş bir bilgisayar ve kasası kaliteli, sizi birkaç yıl götürür. Her işinizi onun ile yapabilirsiniz. Ben de Mac bilgisayarların işletim sistemini beğenmiyorum ama iş içinse MacBook almanızı öneririm. Air veya Pro mu alırsınız ona siz karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…