Bende bu sistemi inceliyordum fakat Ryzen 7 5700X yapınca sıvı soğutma seçilmeli diyor ben sıvı soğutma istemiyorum. DS3H ve R7 5700X yapıp alabilirim.![]()
Sinerji Baurus Ryzen 5 7600X 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Baurus Ryzen 5 7600X 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Aorus B550 + 5600X seçince o fiyata geliyor. Ben olsam işlemciyi 5600 bırakıp RAM ve SSD'yi yükseltirdim.
Ayrıca 6700XT pişman edermi ?Bende bu sistemi inceliyordum fakat Ryzen 7 5700X yapınca sıvı soğutma seçilmeli diyor ben sıvı soğutma istemiyorum. DS3H ve R7 5700X yapıp alabilirim.
Evet çünkü stok fanla soğumayacak kadar güçlü bir işlemci. Ona özel soğutucu lazım.Bende bu sistemi inceliyordum fakat Ryzen 7 5700X yapınca sıvı soğutma seçilmeli diyor ben sıvı soğutma istemiyorum. DS3H ve R7 5700X yapıp alabilirim.
Ayrıca 6700XT pişman edermi ?
Ayrıca 6700XT pişman edermi ?
Elimde sıvı soğutma var. Onu kullanırım alırsam soğutma eklemeyi düşünmüyorum o yüzden.Evet çünkü stok fanla soğumayacak kadar güçlü bir işlemci. Ona özel soğutucu lazım.
1080p'de ömrü uzun olur diye düşünüyorum.
Hemen hemen aynı güçteler.Elimde sıvı soğutma var. Onu kullanırım alırsam soğutma eklemeyi düşünmüyorum o yüzden.
RTX 3060 Ti'dan iyi midir ?
Anladım hocam size apayrı bir sorum olacak. Elimdeki sistem ;
Hocam ben pek anlamıyorum onun için ayrı konu açın anlayan vardır epey.Anladım hocam size apayrı bir sorum olacak. Elimdeki sistem ;
GTX 1660 TI 6GB
R5 3600
ASUS TUF GAMING B550M-E
WD BLUE 500GB SSD
16GB RAM
CORSAIR SPEC DELTA RGB
2. Elden kaça verebilirim ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.