feicha Femtopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Temmuz 2025 #1 Monitör Samsung Odyssey OLED G6 Merhaba şu anlık ögrenci indirimiyle 16700'e Samsung Odyssey OLED G6 veya 9500'e G65B VA almayı planlıyorum. Sizce hangisi mantıklı? Veya indirimi boş verip başka IPS markalara yönelmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2025
Merhaba şu anlık ögrenci indirimiyle 16700'e Samsung Odyssey OLED G6 veya 9500'e G65B VA almayı planlıyorum. Sizce hangisi mantıklı? Veya indirimi boş verip başka IPS markalara yönelmeli miyim?
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.195 Makaleler 2 Çözümler 141 Yer İstanbul 31 Temmuz 2025 #2 Öğrenci indirimi ile G6 OLED hepsinden daha mantıklı.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.375 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #3 Hiç düşünme. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hiç düşünme. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
feicha Femtopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Temmuz 2025 #4 roxy1881 dedi: Öğrenci indirimi ile G6 OLED hepsinden daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürleerr SHER-LOCKED dedi: Hiç düşünme. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sipariş verdim teşekkürler Son düzenleme: 1 Ağustos 2025
roxy1881 dedi: Öğrenci indirimi ile G6 OLED hepsinden daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürleerr SHER-LOCKED dedi: Hiç düşünme. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sipariş verdim teşekkürler