somebody32
Decapat
Legion 5 Pro için soğutucu bakıyorum.
Kaliteli öneri bekliyorum.
Notebookun boyutu 17.3"
Notebookun boyutu 17.3"
nasıl yani ne yorumu okudunuzBen de 17.3 inç ge76 raider için biraz baktım. Yorumları okuyunca kafam karıştı bıraktım bakmayı.
aslında 100 tllik de alsan 600tllik de alsan en fazla 3-4 derece fark yaratıcak. Ama hiç yoktan laptop standı gibi kullanabiliceksin. Benim laptop şu an masaya yapışık altındaki ızgaradan verim aldığım söylenemez. o yüzden malzeme kalitesi iyi hiç yoktan stand olarak kullanılabilecek bir soğutucu almak istiyorum.Piyasada birçok çeşidi var. İnceledim. Kimisi kısa süre sonra fan sesinin arttığından, kimisi plastiğnden, kimisi soğutmaya hiç etkisinin olmadığından, kimisi kablosunun kısalığından vs. vs. şikayet şikayet. O yüzden karar veremedim.
Tek fanlıda laptopun soğutulması gereken kısımlara ulaşamıyor fanın çevrelediği alanZalman ZM-NS2000 Fanlı Yükseklik Ayarlı Dizüstü Bilgisayar Soğutma Cihazı, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Zalman ZM-NS2000 Fanlı Yükseklik Ayarlı Dizüstü Bilgisayar Soğutma Cihazı, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Yabancı sitelere de bakmak lazım:
![]()
Best laptop cooling pad 2022: top picks for keeping your notebook cool
Got a hot laptop? Combat rising temps with these laptop coolerswww.techradar.com
Tek fanlıda laptopun soğutulması gereken kısımlara ulaşamıyor fanın çevrelediği alan
Eki Görüntüle 1287175
Kafama en çok yatan şuna benzer modellerdi:
Inca Inc-611Gms Arrax Gaming Notebook Soğutucu 5X Fan , 6 Kademeli ,2X Usb, 13-17 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Inca Inc-611Gms Arrax Gaming Notebook Soğutucu 5X Fan , 6 Kademeli ,2X Usb, 13-17 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
2012'den bu yana Akasa Helix kullaniyorum cok memnunum Akasa markasina goz atabilirsin.Legion 5 Pro için soğutucu bakıyorum.
Notebookun boyutu 17.3"