Böyle bir sistem topladım. Sistemin ileriye yönelik olmasını istediğim için AM5 soketli bir sistem toplamak istedim. Intel yerine Ryzen seçmemin sebebi Intel'in sürekli soket değiştirmesi. Bilgisayarı oyun+iş (mühendislik uygulamaları) için kullanıyorum. Düşünceleriniz nedir?
Bütçe maksimum: 17.500 (GPU hariç)
En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark DKCHMAXV20 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DKCHMAXV20 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.475,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Thermaltake V150 TG CA-1R1-00S1WN-02 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermaltake V150 TG CA-1R1-00S1WN-02 Fanlı Micro ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.955,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT H5 Flow CC-H51FW-01 ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H5 Flow CC-H51FW-01 ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 3.081,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT H5 Flow CC-H51FB-01 ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H5 Flow CC-H51FB-01 ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 3.081,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 215 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.120,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!
BitFenix 850W M 850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Soğutucu yeterli olmayabilir,ileride yükseltme yapacaksanız soğutmaya da bütçe ayırmanız gerekecek.