17-9 cm claw tutuş için 500-600 TL arası mouse önerisi

Bütçe
500-600 TL

berkschte

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Logitech G203'ten geçeceğim scroll tuşu çok kötü çalışmaya başladı. Sayfayı aşağı kaydırdığımda tekrar yukarı çıkıyordu gerçekten çok sinir bozucu ve arada çift tıklıyor son zamanlarda çok fazla olmaya başladı. 17-9 cm claw tutuş için mouse var mıdır? Piyasada bu fiyatta düzgün bir şey bulamadım.

@550519

Son düzenleme:
DeepCool MG350 oneririm. Galaxy hocam banli maalesef.

Hocam nasıldır bir kronik sorunu var mıdır çok duyamadım adını.

Bütçeyi biraz daha yükseltip SteelSeries Rival 3 veya Sensei Ten alabilirsin.

Hocam Rival 3 sorunlu bir mouse olarak biliyorum arkadaşımda kullanmıştı hiç memnun olmayıp iade etmişti Sensei Ten ise adını duydum ama kronik herhangi bir sorunu var mıdır bilmiyorum.

DeepCool MG350 oneririm. Galaxy hocam banli maalesef.

Biraz baktım hocam mouse a tasarımı ve ağırlığı çok kafamı karıştırdı ama sensör olarak bayağı iyi gibi geldi bana 92 gram biraz ağır geldi bana ve tasarım olarak clawa pek uygun olur mu bilmem hocam ama başka alternatif yoksa mecbur bunu alacağım.(Omron swicthlerde kafamı karıştırmadı değil ama bütçe gereği ne bekleyebilirsin ki)

Son düzenleme:
@berkschte Oncelikle Rival 3 modelini kesinlikle almayin, sorunlu bir model. MG350 onermistim cunku el olculeriniz ve tutusunuz ile uyumlu olacagini dusunmustum.

Sensei Ten alinabilir bir model, alternatif olarak asagidakini onerebilirim.

@berkschte oncelikle Rival 3 modelini kesinlikle almayin, sorunlu bir model. MG350 onermistim cunku el olculeriniz ve tutusunuz ile uyumlu olacagini dusunmustum.

Sensei Ten alinabilir bir model, alternatif olarak asagidakini onerebilirim.

M625 hoşuma gitti hocam sensör ve tasarım olarak Sensei Ten ile karşılaştırırsak sizce hangisini almalıyım. Aradaki fiyat farkına değer mi ve o bütçelere çıkabilirsem belki biraz daha biriktirim 800'lere çıkabilirim hocam oradan da indirim kovalayarak Orochi V2 alabilirim. G203'ü de bayağı düşük bir fiyata koyup satabilirimde.

M625 hoşuma gitti hocam sensör ve tasarım olarak Sensei Ten ile karşılaştırırsak sizce hangisini almalıyım.
Sensei Ten sensor konusunda biraz daha basarili. Sensei Ten icin butceyi biraz arttirman gerekiyor, eger sorun yok arttirim dersen Sensei Ten al gec.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı