17 bin TL'ye hazır kasa önerisi

6600 olucak o zaman mecbur.

Daha uygunu gelir mi sizce yakın zamanda acelem yok o kadar
Knkm itopyada bir sistem var ona bakabilirsin Yusuf Kayaalp sistemin adı fiyatı uygun zaten eğer bütçeni arttırabilirsen kasayı ve SSD özelleştirip alabilirsin ben görseldeki gibi kendimce özelleştirdim almayı düşünüyorum bugün yarın

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250208-211651.png
    Screenshot_20250208-211651.png
    76,9 KB · Görüntüleme: 75
Knkm İtopya'da bir sistem var ona bakabilirsin Yusuf kayaalp sistemin adı fiyatı uygun zaten eğer bütçeni arttırabilirsen kasayı ve SSD özelleştirip alabilirsin ben görseldeki gibi kendimce özelleştirdim almayı düşünüyorum bugün yarın.

Efe sıfır almaya mı karar verdin.

Aynen abi ailem izin vermedi paranın yarıdan fazlasını ben veriyorum ama sıfır al dediler.

Efe öyle daha iyi hem ilk kullanıcısı sen olursun mis gibi sonuçta sen bir para ortaya koydun onlarda yardımcı olmakla iyi yapmışlar alacağın kasa çok güzel benim kasamla aynı ama RGB'si değişmiyor haberin olsun stabil renk MSI MAG100a kasa yani hep aynı renk.

Efe öyle daha iyi hem ilk kullanıcısı sen olursun mis gibi sonuçta sen bir para ortaya koydun onlarda yardımcı olmakla iyi yapmışlar alacağın kasa çok güzel benim kasamla aynı ama RGB'si değişmiyor haberin olsun stabil renk MSI MAG100a kasa yani hep aynı renk.
Evet abi parayı koydum ben onlarda yardım ettiler alcaz inşallah bakalım bugün yarın alıcam daha belli değil günü

Argb yazıyor abi sitede argb olunca değimesi gerekmiyormu

Ayrıca psu için kaliteli bir marka geliyormuş içinde abi bir bilgin varmı hemde üst tarafta toz filtresi varmı acaba yani kasa şık duruyormu acaba masanın üzerinde durucak çünkü kasa

Son düzenleme:
Evet abi parayı koydum ben onlarda yardım ettiler alacağız inşallah bakalım bugün yarın alacağım daha belli değil günü.

ARGB yazıyor abi sitede ARGB olunca değimesi gerekmiyor mu?

Ayrıca PSU için kaliteli bir marka geliyormuş içinde abi bir bilgin var mı hem de üst tarafta toz filtresi var mı acaba yani kasa şık duruyor mu acaba masanın üzerinde duracak çünkü kasa.

Kasa öncelikle ARGB Auto RGB yani değişmiyor otomatik RGB sadece bu renklerde duruyor kasanın masadaki görünümü böyle toz filtresi var alabilirsin güzel kasa tek sıkıntısı renkleri istediğin gibi ayarlayamıyorsun sonra ışıkları kapatamıyorsun bu da benim sistem Efe attım.

Dosya Ekleri

• IMG_20240902_214636.jpg
    IMG_20240902_214636.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 67

Technopat Haberler

Geri
Yukarı