Samed54 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #11 NormalVatandas dedi: Benim hayalim varsa altyapı yükseltin hocam. Bazen çok yoğun kullanımda düsüyor. Ethernet kullanın. Genişletmek için tıkla... Allah türktelekom'un eline düşenlere sabır versin
NormalVatandas dedi: Benim hayalim varsa altyapı yükseltin hocam. Bazen çok yoğun kullanımda düsüyor. Ethernet kullanın. Genişletmek için tıkla... Allah türktelekom'un eline düşenlere sabır versin
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.784 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #12 Samed54 dedi: Allah türktelekom'un eline düşenlere sabır versin Genişletmek için tıkla... Amin hocam, geçen 24MBPS Vdsl aldık on bes güne takıcaz dediler, bize sormadan ipta etmisler islemi. Yine basvurduk bekliyoruz halen.
Samed54 dedi: Allah türktelekom'un eline düşenlere sabır versin Genişletmek için tıkla... Amin hocam, geçen 24MBPS Vdsl aldık on bes güne takıcaz dediler, bize sormadan ipta etmisler islemi. Yine basvurduk bekliyoruz halen.
Samed54 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #13 NormalVatandas dedi: Amin hocam, geçen 24MBPS Vdsl aldık on bes güne takıcaz dediler, bize sormadan ipta etmisler islemi. Yine basvurduk bekliyoruz halen. Genişletmek için tıkla... Biz port boş olmasına rağmen interneti bağlamadılar aynı sorunu ben yaşıyorum Gene başvuru yaptık gelcekler işn okul bitince
NormalVatandas dedi: Amin hocam, geçen 24MBPS Vdsl aldık on bes güne takıcaz dediler, bize sormadan ipta etmisler islemi. Yine basvurduk bekliyoruz halen. Genişletmek için tıkla... Biz port boş olmasına rağmen interneti bağlamadılar aynı sorunu ben yaşıyorum Gene başvuru yaptık gelcekler işn okul bitince
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #14 Format at knk dedi: İdare eder ama Upload iyi. Genişletmek için tıkla... Böyle konular görünce benim eşgal . Dosya Ekleri IMG_0427.jpeg 242,3 KB · Görüntüleme: 47 IMG_8389.jpeg 133,5 KB · Görüntüleme: 46
Format at knk dedi: İdare eder ama Upload iyi. Genişletmek için tıkla... Böyle konular görünce benim eşgal .
M melihkrm Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 623 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #15 AlphaOMG dedi: Böyle konular görünce benim eşgal . Genişletmek için tıkla... Oha o ne öyle
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 10 Mayıs 2023 #16 melihkrm dedi: Oha o ne öyle Genişletmek için tıkla... TurkNet'in altyapı döşediği yerlerdeki sağladığı GigaFiber hizmeti.
melihkrm dedi: Oha o ne öyle Genişletmek için tıkla... TurkNet'in altyapı döşediği yerlerdeki sağladığı GigaFiber hizmeti.
M melihkrm Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 623 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #17 armas dedi: TurkNet'in altyapı döşediği yerlerdeki sağladığı GigaFiber hizmeti. Genişletmek için tıkla... Sen ciddi olamazsın?
armas dedi: TurkNet'in altyapı döşediği yerlerdeki sağladığı GigaFiber hizmeti. Genişletmek için tıkla... Sen ciddi olamazsın?
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #18 melihkrm dedi: Oha o ne öyle Genişletmek için tıkla... Hayatımdaki tek şansım. Uğraşmadan böyle bi hizmete kavuştum .
melihkrm dedi: Oha o ne öyle Genişletmek için tıkla... Hayatımdaki tek şansım. Uğraşmadan böyle bi hizmete kavuştum .
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 10 Mayıs 2023 #19 melihkrm dedi: Sen ciddi olamazsın? Genişletmek için tıkla... Hangi konuda, anlamadım?
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.527 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #20 melihkrm dedi: Eki Görüntüle 1772947 Arkadaşlar internetim iyi mi? Steam'den bir oyun indirmek istesem kaç saniyede kaç Mbps indirir? Genişletmek için tıkla... İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. goknet.com.tr Burdan bi altyapı sorgularmısın? Belki seni bu zulümden kurtarabiliriz
melihkrm dedi: Eki Görüntüle 1772947 Arkadaşlar internetim iyi mi? Steam'den bir oyun indirmek istesem kaç saniyede kaç Mbps indirir? Genişletmek için tıkla... İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. goknet.com.tr Burdan bi altyapı sorgularmısın? Belki seni bu zulümden kurtarabiliriz