17 yaş için için iş tavsiyesi

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. Okulların kapanmasına az kaldı. Ben de motor almak için işe gireceğim. MediaMarkt'a girmek istiyorum lakin 17 yaşımda olduğum için alırlar mı bilmiyorum. Dibimde AVM var. Burger King veya McDonald's gibi yerlerde çalışmak mantıklı olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. Okulların kapanmasına az kaldı. Ben de motor almak için işe gireceğim. MediaMarkt'a girmek istiyorum lakin 17 yaşımda olduğum için alırlar mı bilmiyorum. Dibimde AVM var. Burger King veya McDonald's gibi yerlerde çalışmak mantıklı olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Freelance işlere bakabilirsin .

Burger king gibi yerlerde 18 yaş altı olarak çalışamazsınız. Hatta AVM'de çalışamayabilirsiniz.

Burger King gibi yerlerde 18 yaş altı olarak çalışamazsınız. Hatta AVM'de çalışamayabilirsiniz.

Popoyes 17 yaş alıyordu geçen sene bu sene aynı mıdır bilmem.

Varsa tanıdık biri onun yanına gir yoksa iş bulma grupları var sosyal medya platformlarında oradan bakabilirsin.

13 yaşımdan beridir çalışıyorum. Fiyatta anlaşabilirseniz oto yıkama bayağı iyi bir yer hem serin oluyor tazyikli su sayesinde.

Varsa tanıdık biri onun yanına gir yoksa iş bulma grupları var sosyal medya platformlarında oradan bakabilirsin.
Evet 16 yaştan sonra veli izniyle çalışabiliyormuş burger king hariç. Dediğiniz gibi tanıdık birinin yanında çalışabilir.

Hocam turistik yerlerde dondurma satmak, garsonluk, fabrikalarda ayak işleri olabilir. Bu yaşta sigorta yapacaklarını veya asgari vereceklerini sanmıyorum yevmiye misali ekmeğini alırsın.
@Emr2634 hocam freelance çalışmak pek olası değil çünkü bunlar için fatura kesmek, şirket veya en kötüsü bir banka hesabı açtırman lazım ki 18 yaş altı çok zor. Paparadan falan yapılabilir o da yasal değil büyük cezalar gelebilir.

Hocam turistik yerlerde dondurma satmak, garsonluk, fabrikalarda ayak işleri olabilir. Bu yaşta sigorta yapacaklarını veya asgari vereceklerini sanmıyorum yevmiye misali ekmeğini alırsın.
@Emr2634 hocam freelance çalışmak pek olası değil çünkü bunlar için fatura kesmek, şirket veya en kötüsü bir banka hesabı açtırman lazım ki 18 yaş altı çok zor. Paparadan falan yapılabilir o da yasal değil büyük cezalar gelebilir.
Zincir firmalar muhtemelen sigortalı çalıştırır. Arkadaşlar peki MediaMarkt hakkında bilgisi olan var mı? 17 yaş alırlar mı? Ayrıca Salon Burger nasıl?

Gidip bir başvuru yapayım karneden sonra.

Karne haftası başvurun bence hocam bazen onların süreci uzun olabiliyor.
Okulların kapanması şart mı? Şu an gidip başvuru yapamıyor muyum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı