Öneri olarak ne verirsin hocam? Benim gibi adam hangi mevkilere yatkındır. 9 oynamayı seviyorum. Orta sahada oynamak sarıyor. Stoperde inan hiç farketmez.Sporun yaşı yoktur tam gaz devam.
Hocam 3 ay çalıştım. Derslere çalışabilecek kapasitede bir insan değilim. Günde 10 saat kendimi bir işe baglayabiliyorsam 3-5 saatte antrenmanlara ayırabilecek vaktim olur diye düşünüyorum. Önce şu telefonu ortadan kaldırmak lazım. Zehir gibi elimi kolumu bağlıyor hiçbir işi yapamıyorum doğru düzgün bunun yüzünden. Ama inanirsam basaracagimi düşünüyorum. Çalışmadan da olmuyor tabiki hem inanıp.hem cabalayacagiz.Futboldan anlamam. Ama şu an görüyorum, 17 yaşında ComeBack var, EMEA takımlarının birçoğunun isteyeceği oyuncu var Valorant'tan. 19 yaşında xeus örneği var, FNATIC'e muhtemelen transfer olacak. Yine 16 yaş yıldızlar var. Onlar TYT, AYT çalışsa daha mı iyiydi? Özellikle xeus için hayır tabii ki, EMEA maaşı demek en az 5000 dolar demek. Eğer sende de bu yetenek olacaksa futboldan ilerle. Verdiğim örneklerin futbol ile alakası olmasa da yaşa değinmek istedim.
Hocam ne obezlerle oturdum masalarda onların 55 katını yiyorum ama benim düzenli olarak yemek yemiyorum. 1 gün günde 3 öğün yemek yiyorum. Bazen 1 öğün yemek yiyorum. Bazen 1 kilo almamamın sebebi de bu sanırım. 5 kuruş olmadığı zaman hiç yemiyorum. Ya da ölmeyecek kadar okul zamanı maddiyattan çok zora sokuyor beni. En başta bi kiloyu hallet diyorsun sen. Teşekkür derim.Kilo alman gerektiğini düşünüyorum. O boyla 70 kiloda profesyonel futbolcu olamazsın. Baskıdan boş dönmenin sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum çünkü kalıbını kullanamazsan ayağında top tutmayı bilen hiç kimseden top alamazsın.
Hocam 3 ay çalıştım. Derslere çalışabilecek kapasitede bir insan değilim. Günde 10 saat kendimi bir işe baglayabiliyorsam 3-5 saatte antrenmanlara ayırabilecek vaktim olur diye düşünüyorum. Önce şu telefonu ortadan kaldırmak lazım. Zehir gibi elimi kolumu bağlıyor hiçbir işi yapamıyorum doğru düzgün bunun yüzünden. Ama inanirsam basaracagimi düşünüyorum. Çalışmadan da olmuyor tabii ki hem inanıp. Hem cabalayacagiz.
Hocam ne obezlerle oturdum masalarda onların 55 katını yiyorum ama benim düzenli olarak yemek yemiyorum. 1 gün günde 3 öğün yemek yiyorum. Bazen 1 öğün yemek yiyorum. Bazen 1 kilo almamamın sebebi de bu sanırım. 5 kuruş olmadığı zaman hiç yemiyorum. Ya da ölmeyecek kadar okul zamanı maddiyattan çok zora sokuyor beni. En başta bir kiloyu hallet diyorsun sen. Teşekkür derim.
Öneri olarak ne verirsin hocam? Benim gibi adam hangi mevkilere yatkındır. 9 oynamayı seviyorum. Orta sahada oynamak sarıyor. Stoperde inan hiç fark etmez.