17 yaşında ince olan sesi kalınlaştırmak için ne yapılabilir?

squertt

Decapat
Daha fazla  
Mayıs'ta 18 olacağım sesim hala 10 yaşında gibi çıkıyor. Bir ortama girdiğimde ciddiye alınmıyorum. Sırf bu sebepten ötürü sigaraya başlamayı düşünüyorum sesi kalınlaştırıyor diye. Önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mayıs'ta 18 olacağım sesim hala 10 yaşında gibi çıkıyor. Bir ortama girdiğimde ciddiye alınmıyorum. Sırf bu sebepten ötürü sigaraya başlamayı düşünüyorum sesi kalınlaştırıyor diye. Önerileriniz var mı?

Kalın ses iyi değilki değerini bil sesinin sen takma onları ergenliğe geç giriyorsun demek zamanı var her şeyin ama kalınlaştırmak için uğraşma sigara falan da başlama bu yaşta.

Kalın ses iyi değilki değerini bil sesinin sen takma onları ergenliğe geç giriyorsun demek zamanı var her şeyin ama kalınlaştırmak için uğraşma sigara falan da başlama bu yaşta.
Arkadaşın dediği gibi bazı olaylar var Ekimde 18 olacağım bende ama yaşım en azından tanıştığım insanlara göre 25 yaşında birisi gibi geliyormuş onlara genç olduğunu ikna etmek v.b. birçok olay var gerçekten çok takma.

Batman masketi takabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı