17 yaşında özel poliklinikte psikiyatriye gidilir mi?

Kalppatatesi1

Picopat
Daha fazla  
17 yaşındayım gittiğim özel poliklinik uygun fiyatlı olduğu için oraya gitmek istiyorum. Fakat sadece normal psikiyatri var bir sorun olur mu? Çocuk olanların hepsi ÖSS hastanesi ve çok pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet fazla doz verdi gittiğim psikiyatırda 6 aylık asistandı.
Fazla doz olduğunu nereden biliyorsun hocam :D. Zaten yaşın 17 sen yüksek doz alabilirsin ve tedavide bir gidişat yoksa ya doz arttıracak ya da ilaç değiştirecek. Bir de zombi yapıyor kısmı ise çoğu antipsikotik böyle yapar. Memnun değilseniz doktorunuza söyler değiştirir. Ondan da memnun değilseniz olabilir, başka doktor deneyin. Ben 7-8 tane doktor değiştirmiştim.

Fazla doz olduğunu nereden biliyorsun hocam :D. Zaten yaşın 17 sen yüksek doz alabilirsin ve tedavide bir gidişat yoksa ya doz arttıracak ya da ilaç değiştirecek. Bir de zombi yapıyor kısmı ise çoğu antipsikotik böyle yapar. Memnun değilseniz doktorunuza söyler değiştirir.
Yok tehdit etti sonra gitmedim zaten.

Benim de beğenmediğim olmuştu ben direk öbür ay değiştirirdim. Özele para vermeyi de çok doğru bulmuyorum açıkçası. Bir süre sonra sana sadece ilaç yazdırmak için seans parası ödüyorsun hiçbir şey olmuyor.
Olmazsa öyle olacak ama kadın fenaydı bir ilaç yazmak binbir takla atıyordu bu hiçbir etki yapmıyor çok uygun kullanmazsan şöyle şöyle olur en son tehdit etti zaten özelde daha düzgün olur en azından.

Olmazsa öyle olacak ama kadın fenaydı bir ilaç yazmak binbir takla atıyordu bu hiçbir etki yapmıyor çok uygun kullanmazsan şöyle şöyle olur en son tehdit etti zaten özelde daha düzgün olur en azından.
Yalan yok özelde güzel ilgileniyorlar. Devlette güzel ilgilenen, düzgün doktor bulmak biraz denemeye kalıyor maalesef. Ben de sonraki ay normale gitmeye başlayacağım. Ben de denemek zorundayım.

Yeni konular

Geri
Yukarı