17 yaşında olan birisi doğrulama yapmadan dolap satabilir mi?

Yarın bir deneyim olmazsa, ama okul bitti e-Devlet nereden aklına geldi falan diyebilirler zaten derslerle ve kaç aldığımla pek ilgilenmiyorum ailemde biliyor.

Numarıyı da kendininkini ver mutlaka olduda onlara da bildirim vs. giderse e-Okul bozuldu bende giriş için e-Devlet şifresi aldım dersin annen benden niye istemedin derse yine bozulursa senden almıyayım her seferinde dersin ama gene de durumu çakacaklarını sanmıyorum.

Benim ailem tuhaf, marketten Tosla kart aldığımda bile 2 saat kızıp sonrasında kartımıda almışlardı elimden. Ve bunu yaptığımda 15 yaşımda falandım 🙂
Şeyi anlamadım ben. YKS başvurusunda bile e-devlet gerekiyor. O zaman da mı kızacaklar? Tosla falan banka uygulamasıdır anlarım yine de ama e-devleti anlayamadım yani. Ailenizin haberi olmuyor bu arada.

Şeyi anlamadım ben. YKS başvurusunda bile e-Devlet gerekiyor. O zaman da mı kızacaklar? Tosla falan banka uygulamasıdır anlarım yine de ama e-Devlet'i anlayamadım yani. Ailenizin haberi olmuyor bu arada.

Ya sormayın hocam. İnternetten bir şey alırım mahelle dışına çıkarım kızalar hep. Sanki 10 yaşında çocuğum 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı