17 yaşında olan birisi doğrulama yapmadan dolap satabilir mi?

Ocak veya Şubat ayında 5 TL idi. Yine de dediğiniz gibi garanti olsun bence de
Ben parayı yanlış söylemişim cüzdanımı 12 liraya aldım ben bende 5 gibi fiyata almışımdır e devlet şifremi

Hocam ailemin haberi olur mu bundan, böyle kolay olduğunu görünce benim de gidip alasım geldi ama ailem kesin kızarlar ve izin vermezler almam.

Hocam ailemin haberi olur mu bundan, böyle kolay olduğunu görünce benim de gidip alasım geldi ama ailem kesin kızarlar ve izin vermezler almam.
Sizin ailenizi bilemem ama ben annem ile aldım ailenizin kızmaması gerektiğini düşünüyorum. Ama yinede sizin ailenizin nasıl biri olduğunu bilmiyorum o yüzden size kalmış bir karar. Uzun yazdığım için üzgünün

Benim ailem tuhaf, marketten Tosla kart aldığımda bile 2 saat kızıp sonrasında kartımıda almışlardı elimden. Ve bunu yaptığımda 15 yaşımda falandım
Sana bir taktik vereyim o zaman eğer okula gidiyorsan e okulu bahane edip alabilirsin şifre o zamanda bir şey diyemezler

Benim ailem tuhaf, marketten Tosla kart aldığımda bile 2 saat kızıp sonrasında kartımıda almışlardı elimden. Ve bunu yaptığımda 15 yaşımda falandım
Bende de ininal almıştım 14 15 yaşımda babam almadan önce izin vermiyordu ama aldıktan sonra kendisi de istemişti.

Sana bir taktik vereyim o zaman eğer okula gidiyorsan e-Okul'u bahane edip alabilirsin şifre o zamanda bir şey diyemezler

Okullar bittiği için şu anda işe yaramaz ama sanırım benim eokuluma annemin e-Devlet'i ile giriş yapılıyor o yüzden inanmayabilir.

Okullar bittiği için şu anda işe yaramaz ama sanırım benim eokuluma annemin e-Devlet'i ile giriş yapılıyor o yüzden inanmayabilir.
Ben konu sahibine yazdığımı sanıyordum

Yoo bence yarar hesabım bende silimiş dersin ondan gittim aldım de bence pek bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…