S SraggzL Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 309 2 Nisan 2024 #1 17 yaşındayım sadece bu yazlık çalışabileceğim ne tür işler vardır (18 yaşına aralıkta gireceğim) için bazı yerler almıyor ona göre yazarsanız iyi olur. Geçen yıl restaurantta komilik yaptım acayip yorucuydu biraz komilik, garsonluk tecrübem var.
17 yaşındayım sadece bu yazlık çalışabileceğim ne tür işler vardır (18 yaşına aralıkta gireceğim) için bazı yerler almıyor ona göre yazarsanız iyi olur. Geçen yıl restaurantta komilik yaptım acayip yorucuydu biraz komilik, garsonluk tecrübem var.
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 647 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2024 #2 Nerde yaşıyorsun? Yaşadığın yerde Turistler çok mu geliyor? Tavsiyem Turistlerin bol olduğu yerlerde çalışman, iyi para gelir.
Nerde yaşıyorsun? Yaşadığın yerde Turistler çok mu geliyor? Tavsiyem Turistlerin bol olduğu yerlerde çalışman, iyi para gelir.
S SraggzL Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 309 2 Nisan 2024 #3 Lachin Eke dedi: Nerede yaşıyorsun? Yaşadığın yerde turistler çok mu geliyor? Tavsiyem turistlerin bol olduğu yerlerde çalışman, iyi para gelir. Genişletmek için tıkla... Ankara'da yaşıyorum ulus Kızılay gibi yerlerde genel de daha çok turistler oluyor ne iş yapabilirim o zaman turistlerin bol olduğu yerde?
Lachin Eke dedi: Nerede yaşıyorsun? Yaşadığın yerde turistler çok mu geliyor? Tavsiyem turistlerin bol olduğu yerlerde çalışman, iyi para gelir. Genişletmek için tıkla... Ankara'da yaşıyorum ulus Kızılay gibi yerlerde genel de daha çok turistler oluyor ne iş yapabilirim o zaman turistlerin bol olduğu yerde?
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2024 #4 SraggzL dedi: Ankara'da yaşıyorum ulus Kızılay gibi yerlerde genel de daha çok turistler oluyor ne iş yapabilirim o zaman turistlerin bol olduğu yerde? Genişletmek için tıkla... Kanka ben de aynı şeyi düşünüyordum. Yeni girdim 18'e. Kızılaydaki yerler çok kalabalık oluyor. İlk iş için biraz ağır gelebilir bence.
SraggzL dedi: Ankara'da yaşıyorum ulus Kızılay gibi yerlerde genel de daha çok turistler oluyor ne iş yapabilirim o zaman turistlerin bol olduğu yerde? Genişletmek için tıkla... Kanka ben de aynı şeyi düşünüyordum. Yeni girdim 18'e. Kızılaydaki yerler çok kalabalık oluyor. İlk iş için biraz ağır gelebilir bence.
Lachin Eke Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 647 Çözümler 6 Yer Ahıska Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2024 #5 SraggzL dedi: Ankara'da yaşıyorum ulus Kızılay gibi yerlerde genel de daha çok turistler oluyor ne iş yapabilirim o zaman turistlerin bol olduğu yerde? Genişletmek için tıkla... Yine garson olabilirsin. İyi para alırsın diye düşünüyorum.
SraggzL dedi: Ankara'da yaşıyorum ulus Kızılay gibi yerlerde genel de daha çok turistler oluyor ne iş yapabilirim o zaman turistlerin bol olduğu yerde? Genişletmek için tıkla... Yine garson olabilirsin. İyi para alırsın diye düşünüyorum.