17 yaşındaki bir birey için 2 aylık iş önerisi

Evet evet o çocuktan esinlendim bir nevi. İngilizce de yeterli seviye olunca otel düşündüm fakat yakında maalesef o tarz oteller yok. Ayrıca reşit olmadığım için almazlar diye düşünüyorum.

Trafik bilgisi için de mantıklı geldi. Ama elektrikli bisiklet bulunan dükkan bulmak zor gibi. Ehliyet olsa motor ile yapardım.
Bulunmasına gerek yok aldırabilirsiniz komagene ile anlaşmaya çalış.

Popayes mcdonalds gibi yerlerde hem maaş düşüklüğü hem de yorgunluk baş gösterir.Ve ayrıca ortamda öyle bir kalitesiz yağ kokusu oluyor ki o yüzden midem bulanıyor şubelerde yağ kokusundan yemek yiyemiyorum sadece eve söylüyorum.O kokuya katlanmak bile zor.Otellerde ise reşit olmasan bile alan oteller var fakat ayak işlerini çok uygun fiyattan yaptıracaklardır.

Hocam çalışacaksan Carls Jr. gibi daha az yoğun hamburgercilerde çalış. Teyzem orada çalışıyor yazın beni de çağırdı 15+ için sigortalı. Ücret konusunda bilgim yok ama pahalı bir yer olduğundan Burger/MC'den iyi olabilir. Asıl artısı çoğu Burger'in aşırı yoğun olması zaten.

Popayes McDonald's gibi yerlerde hem maaş düşüklüğü hem de yorgunluk baş gösterir. Ve ayrıca ortamda öyle bir kalitesiz yağ kokusu oluyor ki o yüzden midem bulanıyor şubelerde yağ kokusundan yemek yiyemiyorum sadece eve söylüyorum. O kokuya katlanmak bile zor. Otellerde ise reşit olmasan bile alan oteller var fakat ayak işlerini çok uygun fiyattan yaptıracaklardır.

Otel tercih etmemin nedeni daha çok bahşiş olurdu. Özellikle Arap müşteriler çıkarken yatak üstüne vs. bahşiş bırakıyor diye duyum aldım arkadaşlardan.

Popayes mcdonalds gibi yerlerde hem maaş düşüklüğü hem de yorgunluk baş gösterir.Ve ayrıca ortamda öyle bir kalitesiz yağ kokusu oluyor ki o yüzden midem bulanıyor şubelerde yağ kokusundan yemek yiyemiyorum sadece eve söylüyorum.O kokuya katlanmak bile zor.Otellerde ise reşit olmasan bile alan oteller var fakat ayak işlerini çok uygun fiyattan yaptıracaklardır.
Aynısını et ve soğan kokusu için BK'de duymuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı