170.000 TL'ye kadar araba önerisi

Merhaba arkadaşlar.

Zamanın verdiği birikim ile şu an da 170.000 TL bütçem var. Otomobil almayı düşünüyorum, ilk araba olacağından dolayı pek anlayamıyorum açıkçası. Az masraf çıkaracak üzmeyecek bir araç bakıyorum. Birkaç doğan SLX modeline baktım 94 ve 98, fakat alım satımla uğraşan arkadaşımdan destek istedim sağ olsun yardımcı da oldu. Baktığımız araçlar genelde vişne çürüğüydü.

Arabaların duruşları güzel ama detaylı baktığımızda macunlar ya patlak ya da patlak verecek düzeydeydi…

Çürük illaki ki olacak 30 yaşında arabalar neredeyse.

Önereceğiniz farklı model marka var mıdır bu bantlarda. 206'lara da paktım fakat başını çok ağrıtır sanayide sabahlarsın dediler.

Yardımcı olursanız çok sevinirim…

Efsane kasa Toyota Corolla 1.3 ya da 1.6 büyük ihtimalle temiz 1.3 bulursun 1.6 zor gibi.

Bu şartlar bu fiyata maalesef otomobil alınmaz yani çürük felan kabul ediyon sanayiye çok gidersin yani refletkte olması gerek direkt motorun anca anca öyle olur başka yolu yok

Kendiminde şu anda aktif kullandığım araba Toyota Corolla efsane kasa 1.3 keşke 1.6 olsaydi diyorum 96 trafik çıkışlı hala üstünde orijinal fabrika çıkışı akü var eksi derecelerde tek marş çalışıyor yağ kaçağı yok eğer temiz bulabilirsen mükemmel bir araba 2. sahibiyim sanayiye şu ana kadar en çok masraf yaptığım şey yeni lastik almaktir sorunsuz masrafsiz araba.

Kendiminde şu anda aktif kullandığım araba Toyota Corolla efsane kasa 1.3 keşke 1.6 olsaydi diyorum 96 trafik çıkışlı hala üstünde orijinal fabrika çıkışı akü var eksi derecelerde tek marş çalışıyor yağ kaçağı yok eğer temiz bulabilirsen mükemmel bir araba 2. sahibiyim sanayiye şu ana kadar en çok masraf yaptığım şey yeni lastik almaktir sorunsuz masrafsiz araba.
Şans faktörü çok fazla senin araban temizmiş yine ama arkadaş için belli değil tanımadığı birinden araba alcak arabada geçmişte ne yaşanmış bilinmez

Değerlendirilebilir gidip incelemek lazim benim araba 260binde bu arabada bakacağın en önemli şeyler yağ eksiltiyor mu hararet yapıyor mu arabada pas çürüme var mi direksiyon boşluğu var mi araç belli bir hizin üstünde çok fazla titriyor mu ve araca antifiriz yerine su koyulmuş mu debriyaj pedali fren pedali sertliği yumuşaklığı almadan önce kesin bir ekspertiz yaptır eski arabalar bunlar ekleme olur bir şey olur kimseye güven olmaz 2 lira 3 lira deme ileride başını ağrıtmasından iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı